четвер, 16 жовтня 2014 р.

Бібліотека – Букландія виноградаря

Останні декілька років бібліотеки України стали майданчиками для розвитку як інтелектуального, так і матеріального, для спілкування з однодумцями і місцем обміну досвідом.

Щороку у книгозбірнях країни впровадужються нові й нові ініціативи, які допомагають користувачам навчатися чи удосконалювати свої навички в улюбленій справі.

Однією з цікавих ініціатив став креатив - проект „Бібліотека – Букландія виноградаря”, започаткований у 2014 році в рамках співпраці Івано-Франківської обласної наукової бібліотеки ім. І.Франка з клубом „Виноградарі Прикарпаття” .

Так на базі бібліотеки відбуються семінари виноградарів області, конференція у рамках першого свята винограду і вина в м.Івано-Франківську, за участі відомих виноградарів України з Ялти, Києва, Чернівців, Хмельницького. 

Для фахівців та аматорів виноградарства у бібліотеці були підготовлено тематичні книжкові виставки, бібліографічний список «Виноградарство: теорія і практика». 

Крім того, члени Клубу можуть скористатись у бібліотеці багатьма цікавинками: предплаченими часописами, рандеву з книгою, моніторингом журнальних новинок. 

Спеціально для виноградарів Клубу в бібліотеці проводяться дні корисних порад, пізнавальні студії, відеокруїзи виноградниками України і світу. На побажання користувачів, які долучились до креатив-проекту, бібліотекарі готують мультимедійні презентації з використанням світлин виноградарів, слайд-вечори, огляди спеціалізованих на виноградарстві веб-сайтів. 

За проханням окремих користувачів, членів клубу "Виноградарі Прикарпаття", працівники бібліотеки здійснюють інформування електронною поштою про нові надходження та різні бібліотечні заходи.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...