пʼятницю, 7 лютого 2014 р.

Хай живуть вебінари!

Друзі, на цьому тижні завершилась серія з 5 вебінарів на тему розробки ефективних відео та онлайн-маркетингу, яка тривала з жовтня 2013 по лютий 2014. 

Нам дуже приємно було бачити Вашу зацікавленість у цій темі, Ваше бажання створювати гарні маркетингові продукти для своїх бібліотек, бажання ефективно працювати з Вашою аудиторією і, звичайно ж, створювати класні бібліотечні відео! Зокрема, на один з вебінарів зареєструвалося більше 200 осіб, а запис першого з вебінарів має більше 600 переглядів на YouTube-каналі "Бібліомоста"

Інколи виникали певні незручності через якість Інтернет-зв'язку та технічні налаштування, але це, як бачимо, загальна тенденція для багатьох вебінарів, отже, пам'ятайте і враховуйте це, коли проводитиме власні вебінари. Радимо використовувати програму Lync, яка є безкоштовною для бібліотек у рамках спеціальної ініціативи програми "Бібліоміст".

Теми і записи всіх 5 вебінарів можна переглянути на спеціальній вкладці на цьому блозі, а також на YouTube-каналі програми "Бібліоміст" - сподіваємось, це буде корисно для Вас!

Привертаємо Вашу увагу до Facebook-групи"Бібліотечні відеомейкери"де можна обмінюватися ідеями та розповідати про досягнення - запрошуємо приєднуватись!

Щодо можливості застосувати на практиці набуті знання не пропустіть онлайн-конкурс "Вивчаємо англійську в бібліотеці", у рамках якого можна створити і надіслати на розгляд коротке відео - історію Вашого успіху у вивченні англійської  в бібліотеці за курсом English123.


Ну, і, власне, ми не прощаємось з вебінарами ;) Буквально вчора ми оголосили новий вебінар на тему ефективного використання інструменту для створення презентацій - Prezi. Реєструйтеся!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...