пʼятницю, 24 червня 2011 р.

Розвиваємо культуру та мускулатуру

Колись був анекдот: у мене два сини, один розумний, а другий футболіст. Ми прямо Вам скажемо - от не треба! Можна пречудово поєднувати фізичне з інтелектуальним і таким чином ще й досягти того, чого прагнуть всі - гармонії.

Ми надзвичайно вдячні, що одним з гуру на цьому шляху стала Антрацитівська міська центральна бібліотека (Луганська область), яка і в шахи майстерно грає і хуки та аперкоти роздає. Таку майстеність належним чином оцінив «Фонд Братів Кличків», за сприяння якого в Антрациті відкрився спортивний майданчик.


"Відкриття відбулось вчора у мікрорайоні багатоквартирних будинків по вулиці Петраковського за ініціативи дитячої бібліотеки-філії № 3 Антрацитівської МЦБС та активної частини жителів мікрорайону за сприяння Фонду Братів Кличків та Фундації Кока-Кола у рамках проекту «Клич друзів – граймо разом!». Ідею взяти участь у конкурсі на отримання спортивного майданчика для міської дітвори запропонували мешканцям мікрорайону бібліотекарі, маючи доступ до мережі Інтернет, завдяки програмі «Бібліоміст».

Вони зуміли згуртувати громаду і спільна праця дала гарний результат.
Ця подія стала знаменною не тільки для жителів мікрорайону, а й для всіх
жителів міста, які висловили подяку ініціативним бібліотекарям.
На святі було багато ЗМІ, інтерв’ю, промов, а ще - купа розваг. Закінчилося відкриття майданчику конкурсно-розважальною програмою для дітлахів, які потім потім побігли до своєї бібліотеки."

Володимире, впевнена, під час бою з Хеєм, ти відчуватимеш таку психологічну підтримку зі сходу України, що в нього просто не буде шансів.

7 коментарів:

  1. Непогане доповнення до навколо-бібліотечного оточення. Вітання Антрациту, ну і респект Кличкам! Хай будують по-більше сучасних дитячих майданчиків і в Київських мікрорайонах :)

    ВідповістиВидалити
  2. Може, це увійде до передвиборчої кампанії старшого? ;)

    ВідповістиВидалити
  3. Так ці хитрі бібліотекарі навмисно так це все зробили, щоб припхатись потім на той майданчик і спокушати діток книжками! "Як страшно жити!" :-)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А мы благодарны библиотекарям и за майданчик, и за то, что нашим детям есть ГДЕ отдыхать и ЧТО
      почитать.МОЛОДЦЫ!!!
      Благодарные жители микрорайона.

      Видалити
  4. :)) це точно! розробили безпрограшну комбінацію :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Легко сказать, а попробуйте все это выиграть и организовать! Удачи всем !

      Видалити
    2. Звісно, чемпіоном стати і утримувати статус нелегко. Але. Рецепт один - тільки вперед!

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...