середу, 10 листопада 2010 р.

BiblioFM - бібліожарти на автобані

Привіт усім бібліо-драйверам нашого бібліотечного автобану, сподіваюся у Вас гарний настрій — у мене, саме такий, бо Ви зі мною в моєму бусику. Зараз в ефірі Бібліо-FM хіт-парад найзабійніших бібліотечних заходів, що вигадують і проводять бібліотекарі. Інколи, для того щоб виглядати оригінально бібліотекарі вигадують найрізноманітніші форми роботи та заходи, назви яких, інколи, викликають посмішку.

Отже, посміхніться!

Найкраща п’ятірка бібліо-гегів, підслухана під час робочих поїздок та спілкування з бібліо-зірками. В студії для Вас працює DJ Enej.

П’яте місце посідає така форма бібліотечної роботи як книжкова виставка з чарівною назвою: “Фантазіївка — чеська республіка: нові сторінки історії села”.

Четверте місце розділили два види роботи: Літературно-ігровий колаж, та Літературний “гранд-ринг”, при чому останній носить назву “Український Мойсей”.

Третє місце впевнено тримає такий вид роботи, як... “День радісних зустрічей” під назвою: “Добрий день, книжковий тиждень!”

Друге місце посідає шедевральна назва заходу з поширення застосування “нетрадиційних” носіїв інформації та читання з них: “Кидай книжку — бери мишку!”

Перше місце — профілактичний захід з запобігання злочинності. Повна назва: “Реалізація профілактики злочинності”. Форма проведення: Інформаційний коктейль “Злочин: як його обійти.” До заходу додається папка газетних матеріалів: “Люди та ДІЛА нашого села”.

Особистий приз від регіонального представника (приз зрительских симпатий) — допис в табличці з вивчення технічного забезпечення бібліотеки: Опалення відсутнє — освітлення електричне!

Частіше посміхайтесь і будьте уважніше на дорозі...

P.S. Якщо Ви ще не встигли відправити заявку до програми Бібліоміст - газ в підлогу - поспішайте!!!

4 коментарі:

  1. Оце круто! Сподобалася Фантазіївка і “Люди та ДІЛА нашого села” :)

    ВідповістиВидалити
  2. DJ - шикарно! Наступноо разу чекаємо на музику :)

    ВідповістиВидалити
  3. велика дяка Бібліо-FM за турботу про нечуючих користувачів і надання текстової розшифровки; а слабозорі читачі сподіваються все ж-таки це ПОЧУТИ!
    до ваших послуг наівть студія:
    http://cpod.mercator.com.ua/open-studio/

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую, Наталія! Впевнена, що наш Ді-джей над цим попрацює. Тим більше, що він сам музику у вільний від бібліотек та Моста час пише :)

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...