четвер, 25 листопада 2010 р.

Вебдванольні тренди.. швидко апгрейдимось!


Щось за останні пару днів формула X+~ 2.0 зустрічається мені несподівано часто.
Виглядає так, що Бібліотека 2.0 - це вже буквально історія.

Ексклюзивний відеозапис майстерні Лесі Оробець на тему Адвокасі веб 2.0.: як підвищити якість адвокасі кампаній за допомогою ІТ-технологій"



Democracy 2.0. Українці транслюють протести в Інтернеті. Протести в Києві вже привернули інтерес сотень користувачів Інтернету до таких сервісів як Twitter чи Facebook. Кожен з цих інструментів є, перш за все, каналом передачі інформації.

Водночас, у рідкі моменти вони здатні ставати повноцінними майданчиками функціонування громадянського суспільство, що і продемонстрував учора Twitter.



В воскресенье, 21 ноября, в Лос-Анджелесе завершилась 38-я церемония награждения Ameriacn Music Awards. Наряду с Grammy (Грэмми), это одна из самых престижных музыкальных премий США. Артистом года признан 16-летний канадский поп-исполнитель Джастин Бибер. 16-летний музыкант стал самым молодым из тех, кому присуждалась эта награда, сообщает агентство Associated Press. У Джастина сняты 8 клипов на его песни, он выпустил два альбома - My World, который вышел 17 ноября 2009 года, и My World 2.0, выпущенный в марте 2010 года.

2 коментарі:

  1. Да-ааа... спочатку бібліотекарів назвали "партизанами культури", а зараз, здається, хочуть приписати до революціонерів - правильной дорогой идёте, товарищи :). Головне, щоб "не в ту степь" випадково не занесло... вибачте, забагато спілкувался з Паном в останні дні... тому постійно тягне на сарказм

    ВідповістиВидалити
  2. Так, будемо продовжувати нести культуру та знання в маси!.. А я, у свою чергу, не знаю, чому стала цими гаслами розмовляти - чи то "назад в майбутнє".. 2.0 :)

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...