середу, 1 грудня 2010 р.

До чого дійшов прогрес: навіть читальні зали стають електронними


Наприкінці листопаду простори Інтернет поповнилися ще однім блогом який має безпосереднє відношення до бібліотек. Це блог електронного читального залу Дніпропетровської центральної міської бібліотеки, яка є переможцем першого раунду конкурсу програми Бібліоміст в області. За адресою http://echzdnepr.blogspot.com/ можна знайти інформацію про новини та роботу залу, відкриття якого було приурочене до Дня міста Дніпропетровськ 10 вересня 2010р. Крім того, щоб читачі не нудьгували, на блозі є інші цікаві матеріали з бібліотечної тематиці, наприклад пост про «бібліотечний» готель в Таїланді.  Деякі з працівників електронного читального залу пройшли навчання в тренінговому центрі програми Бібліоміст в обласної універсальної наукової бібліотеці, та зараз мають багато можливостей використати на практиці отримані там навички роботи з новими інформаційними технологіями. Отже, побажаємо авторам блогу удачі в їх роботі та побільше цікавих та корисних постів.

6 коментарів:

  1. Саме бібліотечного готелю нам і бракувало на нашому автобані... бо треба ж десь зупинитися :). Тепер треба ще знайти бібліотечний мотель

    ВідповістиВидалити
  2. @pan - Ганна пише як мінімум трьома мовами, а то і чотирма... так що вже не чіпляйтеся до слів, га? :)

    ВідповістиВидалити
  3. @Pani Ne Bibliotekar: Замітка написана однією. А Ганна це BiblioDnepr? Це шкодить іміджеві бібліотек та після Азарова уже все можна)
    Виправте назву, після знищіть зайві коменти і все Оk

    ВідповістиВидалити
  4. :)) наскільки я знаю, я - це я! :)

    Новий блог дуже сподобався, вітаємо!

    ВідповістиВидалити
  5. @pan - ой... це вже я Юру з Ганною вчора ближче до 11 вечора переплутала. Пардон за конфуз :). Жодні "зайві коменти" ми не знищуємо... це наша робоча філософія.

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...