пʼятницю, 17 червня 2022 р.

Повна #діджіталізація країни. Не проґавте

Якщо ви вже успішно монетизувалися, час їхати... точніше, гнати), далі. 

Пропоную до вашої уваги бомбезні!!, навіть на глобальному рівні, безкоштовні онлайн тренінги від геніїв маркетингу з Києва, яких я вже давно знаю і які зараз без перебільшення виводять нашу країну на upper intermediate цифровий та інноваційний левел. 

Nota Bene: війна не буде тривати вічно, і з часом всі ці курси знову стануть дуже дорогими. Тому раджу НЕ зволікати та вчитися ВЖЕ 


Без сумніву, нові знання стануть вам у пригоді й при підготовці до участі в цифровому конкурсі

#СтанцюйСвійДисер, #заспівайДиплом, можеш ще намалювати) в рамках міжнародного культурного проекту #СтанцюйСвоюДисертацію в бібліотеці


Так-таааак…

Дещо ще під’їхало 🔥

Поступово нові курси наповнюються контентом (тут тільки 30% цього курсу), але я вже не можу втриматись, щоб не показати Вам як це виглядає.

Це тільки 1 з 12 нових програм, які ми додамо для всіх вас вже найближчим часом у ваші навчальні кабінети (окрім тих 20, які вже відкриті).

🤯 А так… ще тут я писав, що буде додана професія UI/UX дизайнер. Так от, не тільки вона. В нас тут вимальовується ще й курс по графічному дизайну. Йоооой… Ми зробимо українців самою діджитально-професійною нацією!

З підтримкою, відповідями, сесіями з менторами та багато чим іншим…

Анонс, скоро… 😊



Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...