четвер, 26 вересня 2013 р.

Фініш "Марафону непересічних бібліотечних ідей-2013"

Переможці за переможцями... програма "Бібліоміст" роздає подарунки з нагоди Дня бібліотек, що так невпинно наближається :)

Шановні колеги, ми раді оголосити переможців онлайн-конкурсу "Марафон непересічних бібліотечних ідей-2013", які найуспішніше пробігли бібліотечну марафонську дистанцію довжиною майже в 400 коментарів. А бігли наші марафонці так невпинно та інноваційно, що навіть платформа Blogger не витримала їх онлайн-натиску та зависла десь в районі 368-го коментаря :)

Хочемо запевнити тих, хто не пробився зі своїми онлайн-дописами на наш блог в останні 3-4 дні конкурсу, що це жодним чином не вплинуло на результати оцінювання. Вітаємо всіх учасників та вболівальників цього онлайн-дійства та дякуємо за всі Ваші непересічні, інноваційні та іноді навіть революційні ідеї, якими Ви щедро поділилися з усією бібліотечною спільнотою.

Всього на конкурс надійшло 175 заявок з усіх областей України (особливо активними виявилися бібліотекарі з півдня та сходу країни), а представлені інноваційні ідеї, канали, блоги, відео та статті запропонували широкий спектр сучасних й оригінальних бібліотечних сервісів, починаючи від солдатського десанту та poetry slam online і закінчуючи відео-рекламою та хмарними технологіями в бібліотеці.

А переможцями стали:

"Бібліотечний піонер Pinterest-у": Українська бібліотечна асоціація
Приз -  планшет Asus Google Nexus.




"Найактивніший бібліотекар-твіттерянин": Сергій Андрійович Назаровець, @panbibliotekar з науково-технічної бібліотеки Львівської Політехніки, м. Львів.
Приз - смартфон фірми HTC.





Наймобільніша бібліотека: КРУ «Юнацька бібліотека», м. Сімферополь, АР Крим (QR-коди, мобільні повідомлення та оптимізований під сучасні мобільні пристрої бібліотечний веб-сайт).
Приз - смартфон фірми HTC.





Найкращий бібліотечний YouTube канал - Державна бібліотека України для юнацтва, м. Київ.
Приз -  цифрова відеокамера фірми Sаmsung.





Бібліотека V Kontakti з користувачами - Луганська обласна універсальна наукова бібліотека, відома у соціальних мережах як Горьковка.
Приз - смартфон фірми HTC.






Майстер бібліотечної інфографіки: Кудряшев Михайло Олегович з КРУ Юнацька бібліотека, м. Сімферополь.
Приз -  планшет Asus Google Nexus.




Найактивніший бібліотекар-вебінарщик: Костриця Олена Григорівна з центральної бібліотеки для дітей ім. О. Довженка Чергінівської міської ЦБС.
Приз - пристрій для читання електронних книг Pocket Book Touch.





І, нарешті, найоригінальніша бібліотечна інновація року - "Школа бібліотечного журналіста" - проект Харківської державної наукової бібліотеки ім. В.Г.Короленка.
Приз - планшет Asus Google Nexus. 



Найщіріші вітання від програми "Бібліоміст"!  Хай множаться та процвітають наші бібліотечні інновації!

2 коментарі:

  1. Дякуємо за таку високу оцінку нашої праці! Ця відзнака спонукає до реалізації нових ідей та проектів!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякуємо Вам, п. Олено! Ваша "Обідня кава" та "Бібліотека у соціальному просторі" всіх підкорила :), будемо сподіватися що незабаром до цієї та ін. вебінарних ініціатив приєднається ще більше наших бібліотекарів з різних регіонів.

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...