четвер, 1 серпня 2013 р.

Ярмаркує Вінниця: вітання переможцям регіонального БібліоКіноФесту 2.0!

Сьогодні триває останній день останнього із серії Ярмарків бібліотечних інновацій: Створюємо майбутнє. Гостей вітає Вінниця. Як бачимо, цей ярмарок гідно завершує липневу бібліотечно-ярмаркову феєрію: весело, багатолюдно, інноваційно, гостинно, одним словом, і себе показали, та іншим дали "хвилину слави". Розчудесно. Ви подивіться фото і самі переконайтеся, а якщо хтось з Вас побував на ярмарку, друзі, будемо вдячні за Ваші враження "з перших вуст" для повноти картинки.






















І, власне, про хвилину славу - вітайте переможців регіонального "БібліоКіноФесту 2.0" та готуйтеся до Національного ярмарку бібліотечних інновацій та національного фестивалю бібліотечних відео й інноваційних ідей восени. Набирайтеся сил, натхнення, сходіть у відпустку і чекаємо Вас у Києві!

І місце і номінація «Сучасна бібліотека сучасним людям» - «Якщо журналістика - покликання» Світловодська центральна міська бібліотека, Кіровоградська обл.

ІІ місце і номінація «Найбільш інноваційна послуга» - «Де знайти Золотий ключик?»
Томашпільська центральна районна бібліотека

ІІІ місце і номінація «Найкумедніше відео» - "Кохання від смеркання до світання"
Березівська бібліотека-філія, Кіровоградська обл.

Номінація «Найкращий буктрейлер» - Буктрейлер на книгу А. Конан- Дойля "Остання справа Холмса" Олександрійська міська центральна бібліотека ім. О. С. Пушкіна, Кіровоградська обл. 

12 коментарів:

  1. Гарні фото! Створюють настрій!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, ще б пак! Все для користувача ;)

      Видалити
    2. Дійсно, ярмарок у Вінниці приніс багато цікавих ідей, позитивних емоцій та гарний настрій. Дякуємо організаторам!!!

      Видалити
    3. Дуже дякуємо за Ваші відгуки!

      Видалити
  2. результати конкурсу - несподівані, а відео, що перемогло триває понад 3хв.

    ВідповістиВидалити
  3. Чому ролик-переможець не відповідає вимогам конкурсу? Адже він триває більше 3 хвилин!!!
    Звукове оформлення ролика, який зайняв 3 місце, взагалі жахливе.

    ВідповістиВидалити
  4. Питання до членів журі стосовно буктрейлера-переможця - а як же дотримання авторського права? Адже буктрейлер - повністю використаний рекламний ролик, який є продукцією американської кіностудії. Тобто журі оцінило роботу професіоналів Голлівуду?
    Останній титр - "Над созданием фильма работала.." - взагалі неповага до людей, які дійсно працювали над рекламними роликом.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Скажіть, а що саме Вас не влаштовує? Багато номінантів використовували в своїх роботах кадри з фільмів та інші готові матеріали. По умовах конкурсу взагалі зазначено, що треба зробити відео-фільм, а не слайд - шоу з використанням фотографій. А щодо авторського права, то щоден пунк був не порушений. Так що, роблю висновок - не заздріть.

      Видалити
  5. Цитата со страницы конкурса "БібліоКіноФест 2.0"
    "Ганна (отвечала на вопросы, связанные с конкурсом) 3 червня 2013 р. 15:19

    Ми повідомимо про процедуру та терміни підбиття підсумків конкурсу найближчим часом. Так, ролики більше 3 хв. розглядатись не будуть."


    Странно, а победил ролик более 3 минут. Это, прежде всего, говорит об уровне оценки работ и о качестве работы членов жюри.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Шановні колеги, над оцінкою робіт працюло регіональне конкурсне журі, обране організатором ярмарку - громадською організацією «Асоціація бібліотек Вінниччини», контактна особа – Морозова Наталія Іванівна, abv@library.vn.ua.

      Видалити
  6. Цікавий розподіл - кожна номінація має тільки одне місце, можливо це нововведення і оригінальне, але не відповідає загальним правилам проведення конкурсів.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Шановні колеги, з цього питання Ви можете звернутися до журі конкурсу, яке приймало відповідне рішення. Журі обране організатором ярмарку - громадською організацією «Асоціація бібліотек Вінниччини», контактна особа – Морозова Наталія Іванівна, abv@library.vn.ua

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...