четвер, 15 листопада 2012 р.

Microsoft YouthSpark - дорогу молодим!

Українській (й не тільки) молоді щастить - корпорація Майкрософт постійно розширює спектр своїх послуг та програм для молодих людей, доступ до яких вони можуть отримати просто, швидко й безкоштово - онлайн:

Київ, Україна – 21 вересня 2012 р. – Корпорація Microsoft оголосила про нову глобальну ініціативу Microsoft YouthSpark, мета якої – створити можливості для 300 млн. молодих людей у більш ніж 100 країнах протягом наступних трьох років. Ця ініціатива включає соціальні та інші програми компанії — як нові, так і існуючі — які покликані надати молоді більше можливостей для отримання освіти, працевлаштування, підприємництва та реалізації свого потенціалу.
Компанія надаватиме більшу частину фінансування громадським організаціям, які реалізовують програми для молоді.

В рамках ініціативи Microsoft також запускає ряд нових соціальних програм:
 Give for Youth – це глобальний проект для збору коштів для некомерційних організацій, які підтримують молодь у всьому світі. 
Поки що серед близько 400 мікро-проектів, які шукають кошти на реалізацію своїх ідей на цій платформі немає жодного проекту з України, але незабаром такі проекти з'являться (так обіцяли представники молодіжних НУО під час зустрічі з директором програм Майкрософт зі зв'язків з громадськими організаціями сьогодні), і бібліотечні проекти для молоді, які реалізуються спільно з НУО можуть бути серед них також. 
• Microsoft YouthSpark Hub – онлайн-простір, де можна отримати доступ до всіх молодіжних програм та ресурсів, які надає Microsoft та її партнери.
• Microsoft Innovate for Good – глобальна онлайн-спільнота, яка сприятиме тому, аби молоді люди співпрацювали, надихали та підтримували один одного, використовуючи технології і прагнучи щось змінити на краще.
Отже - дорогу молодим і успіхів з онлайн-фандрейзингу всім, хто буде шукати фінансування для своїх молодіжних проектів через новостворену платформу!
Також зверніть увагу на: 

  • DreamSpark. Вільний доступ студентів та освітян до інструментів Microsoft для дизайнерів та розробників, що допомагає покращити ключові технічні навички протягом навчання в школі чи університеті
  • Students to Business. Програма, яка дозволяє студентам знаходити роботу чи стажування у технологічній галузі.
  • BizSpark. Програма підтримки стартапів, яка надає молодим підприємцям доступ до програмного забезпечення та інструментів Microsoft, а також дозволяє налагодити контакти із ключовими гравцями на ринку, включаючи інвесторів, які можуть допомогти їм почати новий бізнес.
Ех, де мої студентські роки? :)
 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...