понеділок, 24 вересня 2012 р.

БібліоКоровайФест

Друзі,


З радістю повідомляємо, що сезон відкриттів пунктів публічного доступу до Інтернету та початку надання нових сервісів розпочато. Традиційно жодне українське відкриття не обходиться без коровая, в чому команда "Бібліомосту" переконалася знов.

Отже, для підтримки бібліотеки як центру, що згуртовує громаду, поглиблення знань про культурну спадщину різних регіонів України та налагодження онлайн-спілкування між представниками бібліотечної спільноти ми оголошуємо марафон "БібліоКоровайФест".

1. У марафоні можуть взяти участь всі бібліотеки-переможниці конкурсу з організації пунктів публічного доступу до Інтернету, що проводитимуть урочисті відкриття з вересня по грудень 2012 р.

2. Для участі необхідно зробити фото коровая з відкриття, додати рецепт коровая і відправити цю інформацію на електронну адресу karavay@irex.org. Якщо Ви не плануєте використання коровая під час відкриття, будь ласка, надішліть рецепт страви, традиційної для Вашого регіону. Нам це дуже цікаво!

3. Переглядати надіслані фотографії та рецепти можна буде у спеціальній вкладці "БібліоКоровайФест" на блозі "Бібліотечний автобан".


Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...