четвер, 24 березня 2011 р.

National Bookmobile Day @ your library



Це відео було зроблено Цифровою бібліотекою штату Джорджіа, США (the Digital Library of Georgia) з нагоди минулорічного святкування Дня мобільних бібліотек. Ролик містить чудові фотографії з діяльності мобільних бібліотек штату Джорджіа починаючи з минулого століття.

Мобільна бібліотека - вигляд зсередини

Мобільна бібліотека - вигляд ззовні

13 квітня 2011 р. американські бібліотеки також відзначать День народження Мобільної бібліотеки, відкриваючи свої "бібліотеки на колесах" для публіки. Цей день є також найкращою нагодою для тих давніх та нових користувачів мобільних бібліотек країни, які хочуть подякувати відданим бібліотекарям та своїм бібліотекам на колесах за їх роботу та послуги. В цей день користувачі зазвичай відсилають численні листи подяки та електронні листи своїм бібліотекам або висловлюють свою підтримку бібліотечній справі, ти самим привертаючи увагу урядовців, спонсорів та інших осіб та організацій, від яких залежить фінансування та підтримка бібліотек.

Також, на відповідній сторінці ініціативи National Bookmobile Day в мережі Фейсбук бібліотекарі діляться своїми планами, фото та відео-матеріалами щодо заходів до цього свята в 2011 році. Заходьте й ви!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...