понеділок, 10 січня 2011 р.

Відповімо всім! Але не одразу :)

10 січня - перший офіційний робочий день в Айрексі після тривалої перерви. Відділ підтримки обдарованості та міжнародної співпраці структурного розвитку нарешті відкрив та прочитав усю пошту за кінець грудня 2010 - початок січня 2011. Приємно бачити таку бібліотечну активність після Нового року, але якось так все відразу і дуже багато :)

Найближчим часом дамо розгорнуту й детальну відповідь з висновками експертів та порадами на майбутнє УСІМ учасникам останнього квартального Конкурсу співпраці бібліотек з місцевими громадами, які вислали свої запити.  Але не усім одночасно...

Дякуємо за розуміння і сподіваємося на вашу активну участь в наступному раунді, який розпочнеться вже за тиждень. В конкурсі можуть брати участь в тому числі й бібліотеки, які ще не мають доступу до Інтернету, але можуть запропонувати інше використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій (наприклад, мобільних телефонів) або вийти з цього.... цікавого положення шляхом залучення партнерів на зразок навчальних закладів/інших бібліотек з комп'ютерними класами/НУО/чоловіків і друзів чарівних бібліотекарок і т.д.

Бажаємо успіхів та терпіння!
Ваш, Бібліоміст  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...