понеділок, 5 листопада 2012 р.

Гранти EIFL-PLIP для публічних бібліотек


Інноваційні бібліотеки - не пропустіть!

EIFL-PLIP (Electronic Information for Libraries - Public Library Innovation Programme) оголошує конкурс для бібліотек, які надають інноваційні послуги на основі інформаційно-комунцкаційних технологій для вразливих груп населення. Сума нагороди - $1500, конкурс відкритий для публічних і громадських бібліотек у країнах, що розвиваються, і країнах з перехідною економікою. Кінцевий термін подачі заявок - 30 листопада, отже починайте роботу над анкетою вже зараз!

EIFL-PLIP приймає заявки англійською, французькою, російською та іспанською мовами.

Багато економічних та соціальних факторів ризику може призвести до соціальної ізоляції, наприклад, такими факторами є бідність, бездомність, безробіття, поганий стан здоров'я, інвалідність, неграмотність, вік, мова та інші культурні відмінності, наркоманія, расизм та гендерна нерівність.


Зорієнтувавши свою роботу на соціально вразливі групи, бібліотеки можуть посилити соціальну згуртованість.

Це вже третя нагорода в серії EIFL-PLIP з чотирьох нагород "Інноваційні бібліотечні послуги, які покращують життя". Метою конкурсу є поділитися історіями про вплив інноваційних бібліотечних послуг та надихати інші бібліотеки на впровадження подібних проектів.

Більше інформації можна отримати на сайті EIFL-PLIP .

Бажаємо великих успіхів!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...