четвер, 5 грудня 2013 р.

День інформаційних технологій для НУО 2013

Минулого тижня взяла участь у Дні інформаційних технологій для НУО (NGO Connection Day) і рада поділитися тим, що вразило і запам'яталося.

Дуже гарна новина для громадських організацій - нині можна замовити офіс #О365 безкоштовно. Серед переваг: можливість створити корпоративне доменне імя, зберігати до 25GB інформації, створити власний веб-сайт, використовувати корпоративну соціальну мережу Yammer, проводити вебінари за допомогою інструменту Lync.

Також раджу приєднатися до програми YouthSpark, спрямованої на підтримку молоді, якщо Ви працюєте з цією категорією користувачів.

Зверніть увагу на центри навчання інформаційним технологіям IDEA. Звичайно, у бібліотекарів вже є регіональні тренінгові центри у кожній області, але чим більше, тим краще ;) Забагато такого щастя не буває.

Цікаво було дізнатися про проект DiGi Girls з Житомира, спрямований на підтримку дівчат-підлітків у сфері ІТ. Справді дуже корисно, побільше б такого!

Цікавою була презентація проекту "Вінниця - прозоре місто", у рамках якого підтримуються послуги електронного врядування для громади.
В кінці дня учасники зустрічі спільно розробили 8 порад - "як ефективно використовувати технології Microsoft для організаційного розвитку"

1. бути в контакті з Microsoft UA, а також брати участь в інформаційних днях;

2. підписатись на Office - 365 і навчитись користуватись цим сервісом;

3. отримати OC Windows81;

4. запрошувати експертів Microsoft на свої заходи;

5. влаштувати курси для своїх співробітників на основі NGO Connection Day;

6. використовувати ліцензійне забезпечення для безпеки;

7. інформувати студентів і представників сфери бізнесу про використання Dream Spark;

8. провести on-line конкурс на знання або використання продуктів Microsoft.

Скористайтеся!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...