пʼятницю, 19 липня 2013 р.

Сучасна бібліотека - більше ніж книги: Міністр культури Криму на TEDxKyiv

Такі події проходять по всьому світу.  Тут виступали Білл Клінтон і Білл Гейтс.  А також ті, хто має, чим поділитися.  Сотні людей з різних куточків усього світу не пройшли відбору, щоб стати спікером.  Мільйони людей переглядають відеозаписи виступів тих, хто пройшли, в інтернеті.  Їхні промови перекладають на понад 30 мов.  Адже саме тут звучать ідеї від людей, які роблять наш світ кращим.  

15 червня конференція TEDxKyiv відбулася у Києві.  Її тема -  інстинкт майбутнього.  Міністр культури Криму Альона Плакіда була одним із найкращих спікерів і довела, що розвиток неможливий без сучасної бібліотеки.  Дивіться, пишайтеся та діліться. Нехай про це дізнаються усі!

2 коментарі:

  1. Так, виступ пані Альони був дуже переконливий. Події TEDx завжді надихають мене на цілий рік, но цього разу я поверталась з TEDx на крилах таємної радості, - в інстинкті майбутнього є місце для бібліотек!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це справді чудово. Коли розповідаю знайомим, чим я займаюсь, також часто буваю змушена пояснювати, яке місце бібліотек не те, що в майбутньому, а навіть у теперішньому. Є скептики, особливо у великих містах, та "балувані Галі" в плані доступу до Інтернету. Але саме такі виступи є найкращими аргументами. А Ви були на багатьох Тедексах до цього?

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...