пʼятницю, 14 грудня 2012 р.

Нас 200!

..бібліотекарів-блогерів-автомобілістів! Ура, сьогодні кількість прихильників блогу "Бібліотечний автобан" сягнула 200 осіб. Кращого подарунка на свята годі й чекати.






Дякуємо, що Ви приєдналися до нашого автопробігу і подорожуєте з нами бібліотеками, техлабораторіями, книгарнями, спортмайданчиками, пляжами, бібліомобілями, бібліотрамваями, тролейбусами і всіма доступними технічними засобами :) І, звичайно, ми завжди раді новим читачам, штурманам і пасажирам!



З такою командою нам залишається тільки одне - тиснемо на газ і повний вперед! Адже нас чекає ще стільки цікавого!

7 коментарів:

  1. Ура!! Ну, тоді до 8 березня (вибачайте, з дитинства люблю це свято і нічого змінити вже не можна:) чекаємо на 300! Пропонуємо 300-му прихильнику нашого Автобану набір фірмових промо-сувенірів від програми "Бібліоміст". Хай щастить!

    ВідповістиВидалити
  2. Вітаю! Чудово, коли так активно приєднуються. У мене все навпаки. Прихильників мало.(може із-за того, що жодного із віртуальних друзів не запрошувала приєднатися). Тішить, що відвідуваність за місяць - 15734 :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Пані Ольго, Ви такий знаний бібліотечний блогер, що й годі! Краще не буває.
      Щодо кількості, здається, є опція "запросити друзів"..
      Але, як кажуть, головне не кількість, а якість - отже, щодо відвідуваності, це, як на мене, просто рекордна для бібліотечного блога. Вітання!

      Видалити
  3. Дякую. Щось не звернула увагу на ту опцію... спробую

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Гарно. Бажаємо всім нам подальших бібліоблогерських успіхів!

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...