середу, 3 серпня 2011 р.

Премія «Доступ до навчання» для бібліотек

Сума премії: 1 млн доларів США  
Кінцевий термін подання: 30 вересня
Детальна інформація

Якщо я не помиляюся, ми про цей конкурс вже згадували раніше. Але, думаю, що з огляду на суму премії :) варто згадати ще раз: 

Фундація Білла та Мелінди Гейтс оголошує конкурс для бібліотек на отримання щорічної премії «Доступ до навчання» для інноваційних ініціатив бібліотек щодо надання доступу до Інтернету та навчання користувачів використанню Інтернет-ресурсів.

Заявки на премію "Доступ до навчання" на 2012 рік надаються в онлайновому режимі англійською мовою. Опис умов щодо отримання премії є російською мовою.


Фонд приглашает общественные библиотеки и другие подобные учреждения за пределами США подавать заявки на получение премии. Кандидатами на получение премии могут являться учреждения, предоставляющие
общественности бесплатный доступ к информации благодаря использованию компьютеров и Интернета. Особенно приветствуются заявки от учреждений в развивающихся странах и учреждений, работающих с малообеспеченным
населением. Предпочтение будет отдаваться организациям, ведущим активную работу с группами населения, которые недостаточно обеспечены услугами: малоимущими, инвалидами или представителями общин меньшинств.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...