пʼятницю, 29 квітня 2011 р.

Примножуємо соціальний капітал

Матері Карла Маркса:
- "Ваш син написав "Капітал"
- Краще б він його мав!


Впевнені, що в нинішніх реаліях йдеться про капітал соціальний - професійні та соціальні мережі, налагодження професійних контактів, формування довіри та підтримка базових цінностей для досягнення особистого і кар'єрного успіху.

Отже, не пропустіть!

Презентація книги Олени Лазоренко «Соціальний капітал: соціальні та професійні мережі в Україні»

Представники публічних бібліотек та освітніх /наукових закладів на підставі письмового запиту від їхньої організації на адресу ГО «Жіноча Професійна Ліга» отримують книгу БЕЗКОШТОВНО під час презентації.



Ресурсний центр для випускників в Києві
Четвер, 19 травня 2011, 18.00-19.00


Адреса: Еспланадна 20, 6 поверх, Київ. Їхати: станція метро «Палац спорту»

Вхід вільний, за попередньою реєстрацією. Для загальної реєстрації general@alumnicenter.kiev.ua


ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ БІБЛІОТЕКАРІВ okoroliuk@irex.ua
(контактна особа – п.Олена Королюк)


Публікація розрахована на тих, хто цікавиться концепцією соціального капіталу, проблематикою формування довіри у суспільстві та до його інституцій, потребує додаткової інформації про створення і розбудову соціальних та професійних мереж, підтримки базових цінностей у суспільстві.

Брошура стане у нагоді
лідерам громадських організацій, науковцям та викладачам, професійним консультантам, керівникам державних установ та міжнародних структур, діяльність яких спрямована на громадську, соціальну, економічну та екологічну сфери.

Здійснено в рамках проекту за підтримки Канадського фонду місцевих ініціатив Посольства Канади в Україні та Київської обласної ради. Зміст публікації та погляди автора не обов’язково відображають точку зору уряду Канади, Канадського фонду місцевих ініціатив Посольства Канади в Україні або Київської обласної ради.

Анонс та зміст публікації знаходиться за адресою: http://lpw.org.ua/ua/publications/?pid=593

Кошти, які можуть бути отримані, спрямовуються на розробку нових неприбуткових соціальних проектів Жіночої Професійної Ліги у сферах соціальної відповідальності, гендерної рівності та освіти дорослих.


Про автора книги

Лазоренко Олена Олександрівна
– має понад п'ятнадцятирічний досвід у сфері соціальних досліджень, протягом останніх десяти років активно працює у сфері бізнес-тренінгів та управлінського консультування. Вона є кандидатом філософських наук, старшим науковий співробітником Національної Академії Наук України. У 1995-1996рр. стажувалася у Фюко Школі Бізнеса Дюк Університету (США), Уорвик Бізнес Школі (Велика Британія), Лованиум Менеджмент Центрі (Бельгія), випускниця програм CI-1996, Fortune/State Department Women Mentorship Program, 2006, інших. Активно займається громадською роботою, є Президентом ГО "Жіноча Професійна Ліга" http://www.lpw.org.ua/ та членом низки інших громадських організацій та мереж. Має понад 50 друкованих праць українською, російською та англійською мовами.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...