середу, 13 квітня 2011 р.

Ще раз - вітаємо наших Зірок бібліотечної блогосфери!

... із заслуженою перемогою у Першому національному конкурсі бібліотечних блогів, що проводився програмою "Бібліоміст" за підтримки Microsoft в Україні.

І маємо велику надію, що наступні конкурси як для молодих, так і для досвідчених блогерів - бібліотекарів зберуть набагато більше учасників і вболівальників.

Отже, ось вони - наші герої (власне, героїні :)). Хоча... не можу втриматися... один з героїв із чудового міста на березі Дніпра був дуже близько від перемоги, і ми сподіваємося, що він її отримає наступного разу:



1. Номінація «Найкращий блог бібліотеки»

Світлана Калініна (Центральна бібліотека для дітей ім. Ш. Кобера і В. Хоменко, м. Миколаїв)
Автор блогу "Библиотека города N"

Світлана отримала головний приз Конкурсу - нетбук фірми ASUS від програми "Бібліоміст" та диплом переможця і пам'ятні подарунки від Microsoft в Україні.

 

2. Номінація «Найкращий колективний блог про бібліотеки»

Сніжана Кисельова, Наталія Невмержицька, Оксана Стіна, Наталія Солдатенко (Національна бібліотека України для дітей, м. Київ)
Автори блогу «НБУшка»

Авторський колектив отримав цифрову відеокамеру та від програми "Бібліоміст" та дипломи переможців і пам'ятні подарунки від Microsoft в Україні.

 

3. Номінація «Найкращий авторський блог про бібліотеки»

Тетяна Ярошенко (Наукова бібліотека НУ «Києво-Могилянська Академія», м. Київ)
Автор блогу «Могилянська бібліотекарка»

Тетяна, яка на жаль не змогла взяти участь у церемонії нагородження особисто, отримала цифрову відеокамеру та від програми "Бібліоміст" та диплом переможця і пам'ятні подарунки від Microsoft в Україні.
Бібліоміст зобов`язується зберегти та передати п. Тетяні її приз, диплом та подарунки по її поверненні в Україну. Єдине, що не зможемо передати - то це поцілунок від Миколи Томенка :).

 

4. Номінація «Книги. Читання. Інформаційні технології»

Євгенія Кулик, Тетяна Якушко (Державна бібліотека України для юнацтва, м. Київ)

Авторський колектив отримав цифрову відеокамеру та від програми "Бібліоміст" та дипломи переможців і пам'ятні подарунки від Microsoft в Україні.


Також, під гучні оплески аудиторії Microsoft в Україні відзначив добре відомих всій бібліотечній спільноті Пана Бібліотекаря та Наталію Мірошніченко @om222 особливими дипломами та пам'ятними подарунками за їх значний внесок у розвиток бібліотечної блогосфери в Україні. Трохи раніше я писала, що на жаль, ці рідкісні кадри не попали до об'єктивів та відео камер наших фоторепортерів. Але зараз, за тиждень після завершення Ярмарку, спільними зусиллями нам таки вдалося знайти фото наших героїв, тому хоч "трохи" із запізненням, але з величезним задоволенням ділюся ними з читачами нашого блогу.

8 коментарів:

  1. Спасибі за привітання! І приєднуюсь до всіх побажань організаторам-учасникам-експертам-читачам!
    PS. Втрачений поцілунок від "теоретика українського кохання",звичайно, жаль:-)

    ВідповістиВидалити
  2. Приєднуюсь до привітань! Любі блогери, вітаємо і пишаємось Вами!
    Пані Тетяно, ну що тут сказати.. ось такі вони, теоретики :)))

    ВідповістиВидалити
  3. Следили за вашим конкурсом из России. Поздравляю победителей! Пусть все их будущие планы, надежды и задумки осуществятся, а новые победы не заставят себя ждать!

    ВідповістиВидалити
  4. Передивилася кожен блог, який заняв своє місце і мені сподобались. Візьму собі на замітку і буду розвивати наш http://tcentrlutsk.blogspot.com/ (молодий і не так ще наповнений інформацією, як призери)

    ВідповістиВидалити
  5. Чудовий вибір! Щирі вітання усім переможцям!

    ВідповістиВидалити
  6. Щиро вітаю кожного з конкурсантів, вони дійсно заслуговано на своїх місцях!

    ВідповістиВидалити
  7. Софіє, я давно є прихильницею Вашого блогу і не дарма! :)

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...