пʼятницю, 26 серпня 2011 р.

Конкурс "Влада - друг бібліотеки"

    Дорогі колеги, маємо честь оголосити новий

Конкурс «Влада - друг бібліотеки»    

 Конкурс проводиться Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) у рамках програми «Бібліоміст» за підтримки Української бібліотечної асоціації та Міністерства культури України. 

  Завдання конкурсу – виявити та відзначити посадовців, які надають істотну підтримку бібліотечним закладам і в такий спосіб сприяють модернізації українського бібліотечного сектору та посилюють роль бібліотек як центрів інформації та розвитку місцевих громад.     

    Порядок організації та проведення конкурсу: 

 1. Учасник надсилає коротке есе (до 200 слів), у якому висвітлюється ефективна діяльність і  конкретні приклади підтримки бібліотечного закладу та громади з боку певного представника органів влади. Просимо вказати, наприклад, що посадовець зробив для збільшення фінансування бібліотеки, рекламування її послуг, проведення ремонту приміщень, надання книг/обладнання, участі у бібліотечних заходах, тощо. Будь ласка, опишіть допомогу, надану бібліотеці та її користувачам, а також активність посадовця як читача бібліотеки. В кінці есе учасник має вказати своє ім’я, ім’я номінованого посадовця, назву бібліотеки та населеного пункту (ця інформація не входить у зазначені 200 слів

2. Есе має супроводжуватися фотографією посадовця. 
3. Есе і фотографію треба розмістити на блозі або сайті бібліотеки і додати посилання на цей допис до стіни програми «Бібліоміст» у мережі  www.facebook.com/bibliomist або розмістити творчу роботу в секції «Нотатки» на своєму особистому профілі у Facebook, а потім додати лінк на цей допис до стіни програми «Бібліоміст». Посилання має супроводжуватися фразою «На конкурс «Влада – друг бібліотеки». 

(Якщо Ви не зареєстровані у соціальній мережі Facebook, це можна зробити на сайті http://www.facebook.com/, реєстрація безкоштовна.
Якщо Ви зареєстровані у соціальній мережі Facebook, знайдіть сторінку Bibliomist і натисніть «Подобається!» (Like!).
 

4. Покличте своїх друзів у соціальній мережі, щоб вони проголосували за ваше посилання кнопкою «Подобається» (Like!). Зауважте, що цей критерій слугує не для визначення переможця конкурсу, а для отримання призу глядацьких симпатій.

            5. Оцінює творчі роботи учасників і визначає переможців журі конкурсу.     

            6. Переможців конкурсу попросять підтвердити своє ім’я, місце роботи і посаду.       

    Термін конкурсу. Конкурс проводиться з 26 серпня по 19 вересня 2011 р. Результати буде оголошено до Всеукраїнського дня бібліотек і розповсюджено через офіційний сайт програми «Бібліоміст», сторінки програми і партнерів у соціальних медіа та інші канали ЗМІ.

    Більше  інформації про конкурс і список поданих творчих робіт можна отримати на офіційній сторінці конкурсу на блозі.
    А також на закладці конкурсу "Влада - друг бібліотеки" на сторінці Bibliomist у Facebook.

      Майстерня конкурсу - інстументи роботи з мережею Facebook - ось тут.


Бажаємо успіхів і натхнення всім учасникам конкурсу!    

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...