четвер, 27 січня 2011 р.

Гугл полює на юних Ейнштейнів

Цього року Google просто вражає своєю активністю. Нещодавно він оголосив першу наукову ярмарку - First Google Science Fair. Це буде онлайн змагання для виявлення молодих талановитих науковців та залучення студентів, які, напевно, інакше залишилися би невідомими для науки. Партнерами є CERN, LEGO Group, National Geographic та Scientific American.

До участі запрошуються студенти віком від 13 до 18 років зі всього світу. Студентів запрошують подавати свої наукові проекти, звичайно, онлайн і використовуючи інструменти гугл. Оцінювати роботи будуть Нобелевські лауреати, серед призів - унікальні можливості для стажування та професійного досвіду, стипендії та можливості працевлаштування.

Е-ех, де мої 18 років :)    


Registration is now open and we will be accepting submissions until April 4th, 2011.

To learn more about the competition, please visit  http://www.google.com/sciencefair

2 коментарі:

  1. Мдаа, Гугелко наступає:-) А ще недавно оголосив про розширення штатних працівників на 6 тисяч! от, певно, з юних талантів й буде обирати.

    ВідповістиВидалити
  2. Бачу, що українці теж намагаються не пасти задніх - про цей конкурс почула по радіо з ранку (Конкурс комп'ютерних талантів в Інституті комп'ютерних наук та інформаційних технологій (ІКНІ) для школярів 8-11 класів)

    http://ikni.cs-tm.megabyet.net/node/98

    Бажаємо великих успіхів!

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...