середу, 5 січня 2011 р.

До роботи, країно!

Нарешті настав 2011 рік: доїли останні крихти олів є, допили все що не змогли в ніч з 31 на 2:), і додивилися всі радянські комедії та новорічні голівудські казочки.

Back to the reality, як кажуть американці або погуляли - час вже й до роботи братися. Лікарі радять - приступати до роботи треба поступово, без фанатизму.

Спочатку перегляньте декілька відео на ю-тьюбі, пізніше додивіться всі віртуальні відкритки та привітання, які ви не встигли переглянути в грудні 2010, випийте з колегами... кави звичайно... за Новий рік, який нарешті вже настав, реанімуйте всі кімнатні рослини в офісі (якщо їх ще, звісно, можна реанімувати), перегляньте свої фото з зимових свят та фото останніх кібер-йолок з конкурсу Бібліомоста на ФБ , подивіться хто де був і хто що пив через Однокласники або Фейсбук, не забудьте також перечитати все, що написали ці вічно тверезі та вічно залежні від І-нету (ми цього вже не приховуємо :)) блогери... сподіваюся, ваш перший робочий день вже наближається до завершення.

До речі, якщо ви стомилися від численних пропозицій «подивится прикольні відеоролики», зверніть увагу на проект Smartvideos. Тут в достатку знайдуться так би мовити «розумні відео» - відмінно виконані навчальні фільми, відеоінструкції та просто дуже цікаві пізнавальні кіноматеріали.

http://www.smartvideos.ru/
Самые интересные и познавательные видео о науке, образовании и технологиях, переведенные на русский язык!
Ну і... може в когось ще трохи лишиться часу наприкінці першого робочого дня - то почніть перекладати ці розумні відео українською мовою або створювати свої, ще кращі :)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...