понеділок, 1 серпня 2011 р.

Бібліотека-XXI вже ближче

Доки державне агентство з питань науки, інновацій та інформатизації тільки розпочинає роботу над створенням єдиної інформаційної бібліотечної системи "Бібліотека-ХХІ", в Кіровограді вже скоро завершиться масштабний конкурс "Бібліотека майбутнього".

З нетерпінням чекаємо на його результати, особливо хочеться переглянути графіку, відео та макети. Сподіваємося, у вересні хтось із наших кіровоградських колег не забуде поділитися своїми враженнями та найцікавішими поглядами на таку омріяну всімома Бібліотеку Майбутнього..    

2 коментарі:

  1. З поверненням! :-) Ковзанка у спонсорах конкурсу - то серйозно, аж закортіло який літтвір собі сотворити, ковзани подарують?:-)
    Офф-топ: всімома - це ким?

    ВідповістиВидалити
  2. Ну, ковзанка - а чому б і ні? Оригінально, сучасно, і ковзанці реклама, і бібліотеці спонсор :). Мабуть що скорше не ковзани, а абонемент подарують...

    Всімома - за моїми спостереженнями, і біб-блогерами, і урядовцями, і Бібліомостом, і багатьма бібліотекарями, які вже не перший раз організовують конкурси про Бібліотеку Майбутнього. Очевидно, що вже давно мріють :)

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...