вівторок, 16 серпня 2011 р.

Письменники і видавці ярмаркують у Києві

По країні повним ходом йде підготовка до святкуванння Дня Незалежності, хтось вже почав святкувати і, приємно зізнатися, бібліотечна спільнота на передовій. Сьогодні, наприклад, інавгурував відзначення бібліотечно-патріотичних події й Бібліоміст. Наша колега Оленка Королюк відвідала VII Київську міжнародну книжкову виставку-ярмарок, організовану Державним комітетом телебачення і радіомовлення України (16-18 серпня 2011).



Оленка повернулася до офісу з палаючими очима і дорогим трофеєм (судіть самі по фото) - книгою "Донырнуть до звезд", підписану автором - фантастом Сергієм Лук'яненком під час зустрічі з учасниками ярмарку.

Розповіла, що Лук'яненко - надзвичайно цікава людина і письменник, що писати фантастику його надихнула, зокрема, дуже прозаїчна річ у середні 90-х - сидів у машині, дивився на пил і раптом собі уявив, як невідомі, фантастичні істоти починають прибирати пил.. космічний, звісно.. Ну, продовження Ви знаєте.





Інші представники команди Бібліомосту також, звісно, не можуть дочекатися нагоди відвідати цікавенні ярмаркові заходи, а, відвідавши, безсумнівно, поділяться своїми враженнями.


В рамках ярмарку спеціальні сесії також проведе Українська бібліотечна асоцація.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...