пʼятницю, 15 квітня 2011 р.

До чого дійшов прогрес, або вкалывает человек



Саме так, любі друзі. Сьогодні вкаливати довелося людині, а саме Вашій покірній слузі. Надумала Ваша покірна слуга, що прогрес дійшов до того, що можна запросто конвертувати звукові файли в текстові, але не так сталося, як гадалося.

Ну, зауважимо й те, що лінива покірна слуга не дуже прагнула вручну розшифровувати двогодинну стенограму і вирішила пошукати благ автоматизації.

Що ж результат такий - роботи непочатий край.

Англомовного софта дуже багато, а от навіть російський відшукати дуже проблематично.

Серед рішень, які змогла знайти:

1. Горыныч

Опис і відгуки ніби нормальні, скачати вдалося, але вона в першу чергу передбачає розпізнавання мовлення - треба диктувати в мікрофон, а в мене вже був готовий аудіофайл. До
того ж українською мовою, а не англійською чи російською.

2. За допомогою колеги з Івано-Франківська скачала pcSongster. Втім, здається, з українською там також не склалося.

3. Отже, ручками, ручками!

Мовчу про те, що за якихось причин, чи від тривалого лазання по різних форумах і підозрілих сайтах у мене двічі навернувся комп, демонструючи синій екран і повідомлення "Windows shut down to prevent damage to computer"..

Менше з тим. Хочу страшенно подякувати всім колегам і друзям, яких діставала сьогодні цілий день і які допомагали своїми порадами! Без Вас не знаю, що й робити!

Висновок один, нехай будуть перли на кшталт "ой, вот ведь незадача! Firefox завалилась", "нутрощі", "дати стусана", але все-таки існуватимуть програми, які допоможуть зробити уїк-енд, принаймні, довшим.

На цій щасливій ноті повертаюся до улюбленої клави та Windows Media плеєра.

Якщо у когось є доповнення або поради, впродовж завтра-післязавтра вони прийматимуться з особливою вдячністю! :)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...