вівторок, 1 лютого 2011 р.

Конкурс "Бібліотека+Читач=Любов"

Перефразовуючи класика: Чи любите Ви свою бібліотеку так, як люблю її я?


Наближається одне з найромантичніших свят року – День Св. Валентина – 14 лютого, ще відоме під назвою Дня закоханих. Впевнена, що багатьом згадались Бонні та Клайд, Тарзан і Джейн, Анджеліна Джолі та Бред Пітт, або навіть Круз та Іден, чи сутінкові Едвард і Белла. Втім, ми збираємось перевірити закоханість іншої пари.

Вітайте наших Валентина і Валентинку - пару Читач і Бібліотека. Завдання конкурсу – виявити найбільш креативні та привітні бібліотеки і найпалкіших читачів, по-справжньому закоханих у чудові ресурси, ефективні послуги та гарну атмосферу своїх бібліотек.

Конкурс проводиться у партнерстві з Українською Бібліотечною Асоціацією (УБА).

Переможців конкурсу чекають призи від навіки закоханого в бібліотеки «Бібліомоста».
Взяти участь у конкурсі «Бібліотека+Читач=Любов» можуть українські бібліотекарі, читачі і друзі бібліотек.



Номінації:

1)Кращий подкаст (аудіозапис) на тему «Бібліотека+читач=любов»
2)Кращий відеоролик на тему «Бібліотека+читач=любов»
3)Краща PowerPoint презентація на тему «Бібліотека+читач=любов»

Порядок організації та проведення конкурсу:

1.Дати конкурсу – 1 лютого 2011 р. - 16 лютого 2011 р.
2.Усіх, хто бажає взяти участь у конкурсі, просимо зайти на офіційну сторінку програми «Бібліоміст» у соціальній мережі Фейсбук - Bibliomist (www.facebook.com/bibliomist)
(Якщо Ви не зареєстровані у соціальній мережі Фейсбук, це можна зробити на сайті www.facebook.com, реєстрація безкоштовна.
Якщо Ви зареєстровані у соціальній мережі Фейсбук, знайдіть сторінку Bibliomist і натисніть «Подобається!» (Like!).
3.Розмістіть відеоролик або посилання на відеоролик, подкаст чи PowerPoint презентацію на стіні сторінки Bibliomist, обов’язково зазначивши назву бібліотеки та фразу «на конкурс «Бібліотека+Читач=Любов».
4.Одна бібліотека може бути представлена в кожній з трьох номінацій лише один раз.
5.Переможці конкурсу будуть визначені шляхом жеребкування. Додаткові заохочувальні призи надаватимуться конкурсантам, які наберуть велику кількість позитивних коментарів та позначок «Подобається!» (Like!). Переможці у цій номінації визначатимуться за допомогою рейтингу балів. При підрахунку балів кількість позитивних коментарів складає 70% загальної суми, а кількість позначок «Подобається!» (Like!) – 30%.
6.Особа, зареєстрована під одним обліковим записом на Фейсбуці, може написати один позитивний коментар і проголосувати один раз за допомогою позначки «Подобається!» (Like!) під однією роботою. Інші коментарі від цієї людини під даною роботою не входитимуть до загальної суми балів.
7.Ви можете передивитися і послухати всі роботи, подані на конкурс, в Закладці "Посилання" та в секції «Відео».
8.Роботи-переможці буде розміщено на сайті програми «Бібліоміст» після завершення конкурсу.

Відеоролики можуть бути завантажені на веб-сайти youtube.com, rutube.ru, веб-сайт або блог бібліотеки/організації, тощо.
Подкасти (звукові файли) можуть бути завантажені на веб-сайт box.net, тощо.
PowerPoint презентації можуть бути розміщені на веб-сайті slideshare.net, тощо.


З нетерпінням чекаємо на Ваші творчі роботи та щирі зізнання в коханні до рідних бібліотек та чемних читачів! Ви чуєте, як схвильовано б’ється серце «Бібліомоста»?...


Величезна подяка автору ідеї конкурсу – директору Катеринопільської ЦБС і активній учасниці ініціативи «Лідер бібліотечної справи» - ІІ Приємській Любові Анатоліївні!

2 коментарі:

  1. Взяти участь у конкурсі «Бібліотека+Читач=Любов» можуть українські бібліотекарі, читачі і друзі бібліотек (с)

    4.Одна бібліотека може бути представлена в кожній з трьох номінацій лише один раз. (с)

    незрозуміло: від себе б-ка може подаватись один раз в кожну номінацію, а якщо читачі та друзі б-ки теж подають своє в кожну номінацію про цю ж б-ку?

    ВідповістиВидалити
  2. Бібліотекарі, що представляють один заклад, можуть зізнатися в коханні до своїх читачів за допомогою одної роботи у кожній з трьох номінацій.

    У випадках, коли буде згадуватись, що одна бібліотека заявлена більше, ніж один раз у певній номінації, і ми з'ясуємо, що і бібліотекарі, з одного боку, і читачі цієї бібліотеки, з іншого боку, зізнаються одне одному в коханні (причому різниця, очевидно, буде помітна з сутності робот), доробки закоханих читачів, скільки б їх не було, звісно ж, будуть брати участь у жеребкуванні. Може, навіть буде відзначено "найпалкішого читача"! :)

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...