середу, 23 січня 2019 р.

Знайомтеся в бібліотеці. Cosa sei :)


Тільки-но зрозуміла, що практично зробила допис до свята, яке не дуже люблю і взагалі (офіційно)) не визнаю. Це так просто just business nothing personal). Не люблю, коли з нас лохів просто роблять і гроші на нас легко заробляють. А так ... та нехай малюють свої серця, якщо вже так хочеться людям и душа так и требует праздника, а до настоящей весны ещё так далеко:). А у нас уже практично весна: італійські тижні на автобані ніяк не можуть закінчитися. Це сильніше за мене, занадто сильні та яскраві спогади від цієї країни...


Є офіційні кліпи та відео від певних груп та творчих проектів і виконавців на певну пісню. А є й неофіційні. Я зазвичай користувалася офіційними відео, бо вони надзвичайно якісні, цікаві та доносять певний чіткий виклик чи месседж. Але зараз я починаю змінювати свою думку з цього приводу. До того ж, НеОфіційне практично завжди ще й означає НеЗле :). А це звучить доволі оптимістично й позитивно.

От і в цьому неофіційному відеокліпі автор показав, як після вирішальної першої зустрічі в бібліотеці за бажанням двох людей може серйозно та надовго змінитися їхнє життя. Мораль:

1. Знайомтеся в бібліотеці. Там всі теперішні або потенційні доктора наук і взагалі культурна еліта країни (і не лише нашої:)) тусується.
2. Краще спробувати і потім пожалкувати, ніж так і не спробувати нічого. А потім усе життя мучатися и терзаться )



Доктор каких наук? Ну... технических. Раніше все було якось простіше. А тепер думай: де той понтовий пі-ейч-ді краще отримувати, щоб і папірець гарно виглядав, и не было досадно и больно за бездумно потраченные годы и такие ненормально (пока ещё) дорогие евро-купюры:)). Добре, не буду грузити людей зайвими чужими проьлемами. Свої би повирішувати спочатку, а там і з паперцями зрозуміло стане :). Далі буде відео по темі, щоправда ближче до російських реалій, але і від наших не дуже далеко...



Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...