пʼятницю, 22 липня 2016 р.

Виїздні тренінги «Запис та редагування аудіоподкастів у програмі Audacity». Гостьовий пост

З часу заснування Рівненського обласного відділення УБА при ньому діє Секція УБА «Бібліотека людям з інвалідністю та похилого віку».

Згідно основних завдань секції: обмін професійною інформацією з питань обслуговування людей з інвалідністю у бібліотеках і надання їм послуг з використанням новітніх технологій через конференції, семінари, форуми, тренінги.


Так у червнці цього року відбулися виїздні тренінги за участі рівненських бібліотекарів на тему «Запис та редагування аудіопідкастів у програмі Audacity» у Полтавську ОУНБ імені І.П. Котляревського та Тернопільську ОУНБ.

Бібліотекарі обласних бібліотек, центральних районних бібліотек та бібліотек-філій, під керівництвом тренерів, ознайомилися з технологію створення аудіопідкастів у програмі Audacity, редагуванню, накладанню треків, застосуванню ефектів та збереженню оброблених підкастів з усіма ефектами та налаштуваннями в один готовий аудіофайл. Учасники тренінгів мають намір продовжувати записувати аудіопідкасти та виставляти аудіофайли на сайтах своїх бібліотек.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...