пʼятницю, 11 березня 2016 р.

Коти принесли комфорт у дитячу бібліотеку міста Лева

1 березня, у Всесвітній день котів, відкрився Публічний Простір Підлітка в одній із найбільших бібліотек міста Лева – філіалі №42 ЦБС для дітей.
Адже на порозі бібліотеки гостей зустрічали коти, як повідомляє львівський міський портал «Твоє Місто».

Відрадно, що саме початок весни приносить довгоочікуване оновлення у всі сфери життя. Відтак, не є виключенням бібліотечне середовище.
Тому, в одній з найбільших бібліотек міста – філіалі №42 ЦБС для дітей м. Львова (вул. Патона, 4/2) створено нову комфортну територію під назвою «Публічний Простір Підлітка».
Це безпечна територія для пізнання сучасного світу, творчого самовираження та активного відпочинку підлітків.
Складається Публічний Простір Підлітка з 4-х оригінальних «пазлів»: спорт-арени, коворкінг-студії, IT-плацу та релакс-закапелка, що утворюють своєрідний подіум, де триватиме активне позашкільне життя тинейджерів.
Спорт-арена стане майданчиком для проведення рухливих ігор, веселих змагань й експрес-тренувань. Коворкінг-студія «налаштовуватиме» відвідувачів на творче навчання, інтелектуальне комунікування та продуктивну співпрацю.

IT-плац буде відправним пунктом для опанування комп‘ютерних технологій, знайомства з електронними книгами, спілкування он-лайн. А релакс-закапелок «запропонує» комфортний відпочинок, психологічне розвантаження й корисне дозвілля.
Юні читачі та їхні дорослі наставники, а також представники громади району завітали на відкриття Публічного Простору Підлітка, кожна зона якого має відповідне обладнання та антураж, що забезпечують сервіс, надають комфорт й створюють позитив. 



Використано фото і матеріали з: http://tvoemisto.tv/news/koty_prynesly_komfort_u_dytyachu_biblioteku_foto_76618.html

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...