пʼятницю, 2 жовтня 2015 р.

Мікс-бібліотека «На дві половини»

29 вересня відкрила свої двері для малих та дорослих львів’ян оновлена бібліотека-філіал №11 Централізованої бібліотечної системи для дітей м. Львова (вул. Городоцька, 73). Оновлення бібліотеки стало можливими за підтримки місцевої влади.

Мікс-бібліотека «На дві половини» – не тільки нова назва з нагоди поважного 60-річного ювілею, а й створення нових підрозділів – «Компаньйон-простору» та «Контакт-території», які відображають нову концепцію сучасної бібліотеки для дітей.

Комфортне середовище, інноваційні послуги, креативні проекти – все це можуть побачити та відчути мешканці Городоцької та прилеглих вулиць.
Бібліотека стає майданчиком для комунікації членів місцевої громади різного віку: малечі можна відвідати «літературний сніданок», батькам – зустрітись з фахівцями різного профілю в бібліотечній агенції «Родинна бібліопоміч». Діти та підлітки також зможуть втілити свої творчі фантазії у студії «Зернятко» та гуртку «Умійки-розумійки», громадські активісти – запропонувати, обговорити та втілити ідеї й пропозиції щодо розвитку бібліотеки.
Центр вільного доступу до Інтернету розширює спектр послуг: вільний безкоштовний доступ до інформаційних сервісів Інтернету, навчання основам комп'ютерної грамотності, скайп-спілкування, online-реєстрація Українського центру оцінювання якості освіти для участі в ЗНО; тренування зі складання тестів ЗНО в електронному режимі та інші.
Нова бібліотека презентує новий культурно-освітній проект для підлітків «Городоцька. Урбаністичні обриси». Разом з потужним партнером – Центром міської історії Центрально-Східної Європи будуть організовані майстер-класи, зустрічі-інтерв’ю, екскурс-тури та школа-майстерня «Городоцька. Крок за кроком».
З нагоди відкриття оновленої бібліотеки, було організовано «День приємних несподіванок». В програмі Дня були: святковий літературний сніданок, Street-панорама «Крізь час», флеш-променад «Вас запрошує мікс-бібліотека "На дві половини"» та зустріч з громадою мікрорайону «За чаюванням».

Символічно, що оновлена бібліотека відкрилася в переддень Всеукраїнського дня бібліотек. 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...