суботу, 1 листопада 2014 р.

Неймовірні перетворення бібліотеки

У 2014 році, оголошеному ООН Міжнародним роком сім’ї та Європейським парламентом – Роком поєднання роботи і сімейного життя, розпочав свою роботу Дитячий центр розвитку та дозвілля «Під спільним дахом».

В оновленій бібліотеці № 19 Централізованої бібліотечної системи для дітей м. Львова, замість традиційних абонементу та читального залу, запрацювали нові підрозділи та інноваційні території.
Комунікативно-інформаційна зона «Нон-стоп», соціальна зона «Дружна родина», творча зона «Арт-брама», релакс-зона «Прайм-тайм», фан-простір «Чемпіон», інтерактивний хол «Простір без меж», бібліотечний «ІТ-портал», бібліо-тераса «Open AIR Six» – де кожен може зреалізувати власні культурно-освітні, дозвільні, інтелектуальні потреби та ідеї.
«Під спільним дахом» – це вільна трибуна для діалогу, місце зустрічі дітей та підлітків з ровесниками та фахівцями з різних галузей, це можливість організувати програму сімейного дозвілля, майстер-клас, творчу виставку, знайти гарного партнера для плідної співпраці й навіть провести турнір з настільного тенісу.
Центр впровадив й нові нетрадиційні послуги: незвичний Тeenager-сервіс «Міняю все», учнівську службу «Зроби уроки в бібліотеці», «Бібліоняня» для найменших відвідувачів, інтернет-розсилка для батьків «Бібліо-mail» та інші.
Треба зазначити, що на ремонт та модернізацію бібліотеки, облаштування відповідним чином пристосованих приміщень з міського бюджету було виділено 800 тисяч гривень, на умеблювання Бібліо-тераси «Open AIR Six» кошти (20 тисяч гривень) надав Благодійний фонд «Бібліотеки для людей».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...