пʼятницю, 5 вересня 2014 р.

«Як виглядає сучасний бібліотекар?, або бібліоселфі»


Довгий час у пресі, художній літератypi, кіномистецтві формувався негативний образ бібліотекаря - це немодно одягнена, негарна дама, в обов'язкових окулярах з товстими скельцями трохи дивакувата, волосся, зібране в пучок, тиха, покірлива жінка. 


    

Бібліотекарі Катеринопільщини вирішили  зламати стереотип  про те, що бібліотекарі – нудні і немодні люди, і до Всеукраїнського дня бібліотек запускаємо через соціальні мережі проект «Як виглядає сучасний  бібліотекар?, або бібліоселфі» (селфі – різновид автопортрета, що полягає у фіксації самого себе на фотокамеру, фотоапарат,телефон). Автопортрети можна розміщувати в соціальній мережі «Facebook» з підписом «Так виглядає сучасний  бібліотекар?».

Проект покликаний популяризувати бібліотеки, підштовхнути  людей до їхнього відвідування, хоча б тому, щоб переконатися, що працюють там симпатичні люди,високоосвічені,які володіють основами психології читачів, педагогічною майстерністю, орієнтуються в різноманітті видавничої продукції, вміють використовувати технічні засоби у роботі, є хорошими пропагандистами і організаторами.

3 коментарі:

  1. Гарна новина! Такі фотографії потребують хештегу)) Додайте, будь ласка, хештег!))

    ВідповістиВидалити
  2. Угу! щось типу #бібліоселфі або якось так)

    ВідповістиВидалити
  3. Ссылку бы дали, если не трудно

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...