вівторок, 19 серпня 2014 р.

Бібліотека - територія єдності!

Таким є девіз Української бібліотечної асоціації на 2014 рік. Та те, що він є більш актуальним, ніж ми думали, нам працівникам полтавського центру "Вікно в Америку" вдалося пересвідчитися на власному досвіді. 

Так, під кінець одного із робочих днів до Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І. П. Котляревського випадково завітала молода дівчина – Анастасія Шепітько.




Анастасія навчається на 5 курсі (магістратура) в Донецькому національному університеті на факультеті іноземних мов. Приїхавши на батьківщину свого батька в Полтаву, на час вирішення конфліктної ситуації в Донецьку,  випадково потрапила до нашої бібліотеки. Тут вона з радістю дізналася про існування полтавського центру «Вікно в Америку» та клубу спілкування англійською мовою, на якому можливо практикувати себе як майбутній англо-спікер.




Об’єднавши наші бажання співпрацювати разом, Анастасія стала нашою волонтеркою. Як результат – 3 клуби, що діють на базі центру. 

Країнознавчий клуб «Подорожуємо США» (щопонеділка), клуб спілкування англійською мовою (щосереди), відеоклуб (перегляд та обговорення фільмів англійською мовою – щоп’ятниці).


Ми дуже раді познайомитися з Анастасією і приємно усвідомлювати, що українська молодь НЕБАЙДУЖА-ПАТРІОТИЧНА-ВІДКРИТА ДЛЯ СВІТУ-З АКТИВНОЮ ГРОМАДСЬКОЮ ПОЗИЦІЄЮ!!!

Білокур І. Ю., Туркіна О. І., працівники полтавського центру «Вікно в Америку» ПОУНБ імені І.П. Котляревського, члени МС УБА

1 коментар:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...