четвер, 25 липня 2013 р.

Вітання зі "Світанку України" - від переможців луганського "БібліоКіноФесту 2.0"

Ярмарок у Луганську ще у повному розпалі і, судячи по відгуках колег, які щойно повернулися зі "світанку України", та шаленству активності на сторінці Луганської обласної універсальної наукової бібліотеки у Фейсбук, сьогодні день має бути ще гарячішим. Хоча здавалося б, куди вже гарячіше - на відкриття бібліотечного ярмарку завітали байкери з величезними прапорами "Сучасна бібліотека", гостей вітали східними та українськими танцями, пропонували майстер-класи з мехенді (малювання хною), та інших видів мистецтв у рамках - вслухайтеся у це слово - коворкінгу (!) "Оселя майстрів".

Запросили на "книжковий фуршет", у кафе "Бібліотечний бульвар", до Відкритої бібліотеки - інноваційні послуги для людей з особливими потребами та на Музичний RELAX. Ну як тут не проникнутися сучасними бібліотечними послугами?? Браво, бібліотекарі! Як же ж пощастило Вашим користувачам! Тільки так і тримати надалі, бажаємо Вам успішного другого дня Ярмарку і чекаємо-не дочекаємось на Національному ярмарку інновацій у Києві.





























І - будь ласка, пані та панове, вітайте переможців регіонального "БібліоКіноФесту 2.0":

"Світ бібліотек" - Харківська обласна бібліотека для дітей, м.Харків 




"Бібліотека - центр інформації" - Кременська районна бібліотека для дітей, м. Кремінна, Луганська область


Гортаємо далі:


"Сучасна біблітека - сучасним людям" - Кременська районна бібліотека для дітей, м. Кремінна, Луганська область


Переможці в спеціальних номінаціях:
Найкращий буктрейлер - Буктрейлер до книги Ю. Дольд-Михайлика "І один в полі воїн" - Покровська районна бібліотека, смт.Покровське, Покровський р-н, Дніпропетровська область

Неформатне бібліотечне відео - "В вихрях вредных страстей" - Роскошнянська бібліотека-філіал №20, с. Роскошне, м. Лутугіно, Луганська обл.

4 коментарі:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...