вівторок, 30 квітня 2013 р.

Бібліотеки, ми Вами пишаємося!


Друзі, перш за все, вітаю всіх з наступаючими святами і довгими вихідними. Навіть не знаю, скільки люде читатиме цей допис, хіба що з планшета на вокзалі ;) бо підозрюю, що більшість вже сидить на валізах у повній бойовій готовності до свят, відпочинку та пригод!
Щоб додати Вам святкового та радісного настрою, хочемо поділитися історією успіху з нашої відомої бібліотеки-чемпіона - Феодосійської дитячої, яка цього разу не більше-не менше отримала нагороду III Всекримської акції «Успіх року».


27 квітня відбулась урочиста церемонія нагородження переможців. Були представлені по 3 переможців у 12 номінаціях, а "ІгороLend: країна фантазій, сміху та гри" був у номінації "Кращий творчий проект" від Міністерства культури АР Крим.
Бібліотекарі, які вперше брали участь у акції такого рівня, посіли третє місце - це справжній прорив року! Ми, у свою чергу, завжди вірили у Вас, колеги. Варто згадати, як Ви увірвались на Ярмарок бібліотечних інновацій на своєму бібліобайку, як Ви запалювали на набережній Феодосії, демонструючи сучасні бібліотечні послуги, як танцювали та змагались на XBOX Kinect, зробивши спражній фурор серед міської дітлашні. Одне слово - браво!




Здається, це й називається сучасна бібліотека. Передавайте досвід іншим, діліться Вашими інноваціями і нехай всі українські бібліотеки дивують та приголошмують нас, користувачів, своїми успіхами!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...