вівторок, 18 грудня 2012 р.

Конкурс Інноваційної програми для публічних бібліотек (EIFL-PLIP)







EIFL-PLIP (Electronic Information for Libraries - Public Library Innovation Programme) оголошує новий конкурс для бібліотек, які надають інноваційні послуги на основі інформаційно-комунцкаційних технологій щодо відкритого уряду. Органи державної влади дедалі більше використовують інформаційно-комунікаційні технології для надання послуг онлайн, для привертання більшої уваги до державних послуг і сприяння їхній ефективності. Відповідні інноваційні бібліотечні послуги спрямовані на те, щоб люди могли успішно скористатися можливостями відкритого уряду та електронного врядування.

  • Хто може подати заявку на конкурс Інноваційної програми для публічних бібліотек (EIFL-PLIP)? Публічні та громадські бібліотеки у країнах, що розвиваються, і країнах з перехідною економікою. 
  • Яка сума гранту? $1 500 плюс можливість представити свою послугу за допомогою міжнародниз комунікаційних каналів EIFL.
  • Коли кінцевий термін подачі заявок? 3 березня 2013 р., отже починайте роботу над анкетою вже зараз!
  • Що нам треба робити? Клікніть на це посилання і ЗАУВАЖТЕ, що ми приймаємо заявки англійською, французькою, російською та іспанською мовами.
Це четверта нагорода в серії EIFL-PLIP "Інноваційні бібліотечні послуги". За допомогою цих грантів EIFL-PLIP знаходить і ділиться історіями про позитивнй вплив інноваційних бібліотечних послуг на свої громади.


Що кажуть переможці попередніх раундів:

'Дякуємо за Вашу чудову роботу для нас!' - Джеффрі Тумвезіге, публічна бібліотека Hoima Public Library, Уганда, переможець у категорії "Інноваційні послуги у галузі здоров'я".

'Дякуємо за цю чудову ініціативу.' - Михаїл Грінеа, громадська бібліотека ‘Gh. Asachi’ County Library Iași, Румунія, переможець у категорії "Інноваційні послуги у галузі здоров'я".

'Я дуже дякую команді EIFL за все. Співпраця з Вами була дуже ефективною і приємною,' - Тімоті Хапа, Молодіжний центр і громадська бібліотека Kawenpe Youth Centre and Community Library, Уганда, переможець у категорії "Інноваційні послуги у галузі економічного розвитку".

Бажаємо успіхів всім учасникам конкурсу "Інноваційні бібліотечні послуги у галузі відкритого уряду"!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...