пʼятницю, 23 листопада 2012 р.

Кемпінгуйте з ГУРТом!

Чи знаєте ви, як тиражувати і просувати власні рецепти успіху? Чи знаєте ви, як писати про свої досягнення цікаво? Чи здогадуєтесь, що таке PRоГОн? Наімовірніше, відповідь буде "так", якщо ви активно використовуєте портал Ресурсного центру ГУРТ. А якщо ЩЕ ні, то вам сюди, до цього допису.

Я сама буквально вчора знайшла відповіді на ці хвилюючі запитання, відвідавши ГУРТкемп, де ми вчилися творити спільний успіх за допомогою можливостей порталу ГУРТ. Зазначу, що я давно полюбляю і використовую цей ресурс, на мою скромну думку, один з найкращих, якщо не найкращий портал громадянського суспільства у країні.

Зацікавив таємничий PRоГОн? Ну, це дуже просто - PR громадських організацій. Якщо хочете приєднатись, напишіть імейл на адресу kravchenko@gurt.org.ua і піартесь собі на здоров'я на ГУРТі: пишіть про свої виклики, досягнення, боротьбу роз'яснювальну роботу зі злісними сусідами для втілення вашого чудового проекту, читайте про успіхи інших, одним словом - далі ваша фантазія.   

На сесії "Ефективне блоговедення" трохи засмутили висновком, що інтерес до ведення блогів зменшується, але потішили тим що він переміщається до соціальних мереж ;) Втім, засмучуватись ми не будемо, адже цікаві тематичні блоги нікуди не подінуться.

Отже, хочете писати цікаво?

Декілька простеньких правил:

1. 80% читачів не йдуть далі заголовку - креативте, панове, креативте!
2. обіцянка дати нові знання
3. привабливі цифри
4. головне на початку
5. і , на мій погляд, основне - не звітуйте, пишіть історію!

Серед "рецептів успіху", що особливо надихнув: 

АРТ-ДВІР - мистецький майданчик, де влітку щонеділі проводилися музичні, літературні, театральні проекти (м. Бучач, Тернопільщина). До того ж, зауважте, що це чудова можливість відвоювати простір від забудовників, якщо така проблема існує.  

Приємно було дізнатись, що багато представників НУО чули про Бібліоміст і активно залучають бібліотеки до своїє роботи. В першу чергу, використовують їхнє приміщення для проведення зустрічей.

Що ж, наостанок скажу єдине - нумо всім гуртом на ГУРТ!




Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...