вівторок, 23 жовтня 2012 р.

А ваша бібліотека готується до Хелоуїну?


Центральна дитяча бібліотека Феодосії (переможець 7 раунду Конкурсу співпраці бібліотек з місцевими громадами «Ігри в бібліотеці»), наприклад, так розігналась-затанцювалась під час свого проекту "Ігроленд: країна фантазій, сміху та ігри в Центральній дитячій бібліотеці Феодосії", що не захотіла зупинятися і продовжує забави та конкурси попри те, що проект закінчився. 

31 жовтня після занять у школі, почнеться "Ніч у бібліотеці!". Ідея заходу і підгтовка належить самим дітям. Дівчата запропонували влаштувати кулінарний конкурс, але  хлопчики чомусь були проти... :)) Отже, вирішили святкувати Хелоуїн.

Серед конкурсів будуть: 

- Конкурс на кращий світильник з гарбуза

- Конкурс на найстрашнішу історію

- бажано мати костюми і відповідний грим. А як же без цього?


Готуватись учасники, звісно, будуть за допомогою Інтернету.


Ну і як на справжніх пафосних вечірках не обійдеться без фейс-контроля, вхід на
вечірку - світильник з гарбуза ;)


12 коментарів:

  1. Нам вистачає й українських традицій. А Хелоуін-це не наше.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. повністю згодна, замість того щоб вчити молодь всьому корисному що надбало людство ви -шановні бібліотекарі займаєтесь тим що пропагуєте чортівню!зупиніться,і подумайте чи личить нашим українським бібліотекарям так заплутувати молодь!

      Видалити
    2. Цінуємо Вашу думку. Які корисні заходи Ви провели останнім часом?

      Видалити
  2. Не думаю, что Хеллоуин так уж чужд нам, если бы это было так, он бы не прижился:) У нас в библиотеке уже второй год проводятся мероприятия на тему Хеллоуина, однако это не только развлечения, костюмы и конкурсы, но и познавательные презентации, освещающие историю возникновения, а также все плюсы и минусы этого праздника. Подробности можно посмотреть в прошлогоднем фотоотчете на сайте нашей библиотеки: http://www.unalib.ks.ua/news_2011-10-25_001.htm

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Класно! Я від фото і Вашого креативу в захваті. Моя особиста думку - Хелоуїн подобається, бо незвичайно й весело :)

      Видалити
    2. Спасибо! Мы в этом году планируем занятие детского английского клуба на базе нашего отдела искусств, посвященное Хэллоуину! Заходите в гости на наш блог, там обязательно будет фотоотчет!)))

      Видалити
  3. Хеллоуин - это здорово! А мы вот отпраздновали день рождения своей библиотеки. Организовали для читателей мастер-классы от известных измаильских мастериц, и много много интересного))) http://kotljarevka.blogspot.com/2012/10/blog-post_22.html

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ааааа! Як у Вас цікаво! Я теж до Ваших творчих майстерень захотіла - і все-все спробувати зробити. Ви влаштували справжнісіньке свято. Звичайно, найщиріші вітання бібліотеці-ювілярці, многая літа!

      Видалити
  4. В эпоху глобализации и всемирной паутины нельзя не быть космополитами)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це напевно і кому, як не бібліотекарям, бути новаторами і подавати приклад іншим!

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...