пʼятницю, 15 червня 2012 р.

Переможці конкурсу "Що ти знаєш про Львівщину і Крим?"


Онлайн-конкурс «Що ти знаєш про Львівщину?» - «Що ти знаєш про Крим?» було оголошено з метою сприяння культурному обміну між представниками Львівщини та Криму, поглиблення знань про історичне надбання регіонів, ефективного використання інформаційних технологій бібліотечною спільнотою та друзями бібліотек.

Конкурс  проводився програмою «Бібліоміст», Львівською обласною бібліотекою для дітей та Кримським республіканським закладом Універсальна наукова бібліотека ім. І.Я.Франка у рамках меморандуму про співробітництво "Бібліоміст-Львівщина" між Львівською обласною державною адміністрацією та Львівською міською радою і Програмою "Глобальні бібліотеки "Бібліоміст-Україна" і меморандуму про співробітництво "Бібліоміст-Крим" між Міністерством культури Автономної Республіки Крим та Програмою "Глобальні бібліотеки "Бібліоміст-Україна".

Загалом у конкурсі взяли участь 76 осіб, серед них користувачі бібліотек: студенти, працівники компаній, учні шкіл, пенсіонери, а також представники бібліотечної спільноти. 

Переможців конкурсу обирала Відбіркова комісія, до складу якої входили представники  Кримського республіканського закладу Універсальна наукова бібліотека ім. І.Я.Франка, кримської музейної спільноти та Львівської обласної бібліотеки для дітей.  

Раді оголосити імена переможців конкурсу:

«Що ти знаєш про Крим?»

1 місце – Тарадай Ольга Іванівна, бібліотекар читального залу Червоноградської централізованої бібліотечної системи;

2 місце – Лавринів Григорій Петрович, заступник директора з навчальної частини Львівського державного училища культури і мистецтв;

3 місце – Полянська Галина Михайлівна, бібліотекар Червоноградської централізованої бібліотечної системи.  

«Що ти знаєш про Львівщину?»

1 місце - Таркіна Тамара Володимирівна, пенсіонерка, м. Сімферополь

2 місце - Капінос Ірина Василівна, бібліотекар  Кримської універсальної наукової бібліотеки ім. І.Франка, м. Сімферополь   

3 місце - Боєва Есма Андріївна, Таврійський національний університет ім. В.І.Вернадського, м. Сімферополь. 

Вітаємо переможців!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...