вівторок, 14 лютого 2012 р.

Будь моєю бібліо-валентинкою!

Дорогі друзі, всіх вітаємо з Днем Св.Валентина, який у багатьох країнах святкується як день кохання і дружби. Отже, поздоровляємо Вас з повним правом і бажаємо багато тепла і світла у цей зимовий день, а також взаємного кохання читачів! ;)


Окрім того, ось невеличкий анонс бібліотечних подій-валентинок. Бажаємо гарного святкування!


Українська бібліотечна асоціація сьогодні оголосила результати онлайн-конкурсу "До бібліотеки з любов'ю", який проводився спільно з програмою "Бібліоміст".


Щиро вітаємо Миколаївську обласну бібліотеку для дітей ім.Лягіна за відео «Я люблю бібліотеку»  та сільську бібліотеку с.Топільне Рожищенської РЦБС Волинської області!











  • Бібліотека-філія №5 м.Луцька до Дня Св.Валентина організувала книжкову виставку, де представила багато книг та журналів про кохання, а також розмістила вироби, зроблені читачами власноруч. Дякуємо, Даша Марчук, яка поділилася з нами цією новиною Вконтакте! 

 Ще можна долучитися до гарнесенької акції Міжнародний день книгодарування.
А як святкуєте Ви? 

9 коментарів:

  1. З любов'ю по життЮ!!!!! Так, і тільки Так, шановні колеги!!!
    "Не бійтесь заглядати у словник:
    Це пишний яр, а не сумне провалля..."
    Максим Рильський

    ВідповістиВидалити
  2. З любов'ю по житті. Убицца об стену.

    ВідповістиВидалити
  3. Зрозуміло, що це нєпєрєвєршено. Але, на жаль, не поодинокий випадок. І, зрештою, "не шукай помилку, шукай, як її виправити".

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Пане! Ну як же, наша гвардія не здається! Я, наприклад, по вихідних слухаю по радіо передачу Олександра Пономаріва про культуру слова. І, моя особиста думка, краще нехай будуть русизми і суржик, ніж геть відсутність знання української мови. Принаймні, з цим простіше працювати, є, що відшліфовувати. Оффтоп: Ви дивилися "Той, хто пройшов крізь вогонь"?

      Видалити
    2. Ага. Суб'єктивно - 3 з 5, але не жалкую, що переглянув.

      Видалити
    3. Я ще не дивилася, але треба, треба. Чула, що зараз цей фільм на Берлінському кінофестивалі. Треба скласти власну думку.

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...