вівторок, 7 лютого 2012 р.

Чудеса в блогах

Кхм, кхгм, ось вірус і до мене завітав. Вакцини нема та й не треба :)) Дякую колезі з ЕЧЗ за "підсаження" на чудо-вірус та передану естафету - залюбки. Артеме, підтримую "ЄВРО в бібліотеці буде!"  

Куди далі попрямує блоговірус? Звісно до чудо-блогів:
Із задоволенням читаю Ваші блоги-щоденники і ще раз дякую авторам ідеї та колегам-блогоманам за можливість відзначити Вас.


Сім речей про себе. Майже цікавенький психологічний тест. Ну, що ж, поїхали:

1. Мою малу Батьківщину поетично називають "Світанок України" - Луганськ.
2. Для тих, хто запитає, а що цікавого є на Донбасі, окрім вугілля..добре, добре.. і того, про що, Ви подумали - Святогорська Лавра, а також особлива екзотика - терикони :)
3. Життєве кредо - чини так, як хочеш, щоб чинили з тобою. Знаєте, допомагає.
4. Якщо не допомагає, див. пункт 3.
5. Не так давно дізналася, що вмію щось готувати, знов-таки завдяки роботі, де ми влаштовували вечірку і кожному пропонувалось приготувати справу. Хоча все-таки краще HTML, ніж борщ :)
6. Ентузіаст активного відпочинку - аквапарк, ковзанка, пінг-понг, більярд, ролики, підкреслюю ентузіаст(=не профі) :)).
7. І, ну так, ключове запитання - більше люблю собак, ніж котів. 

9 коментарів:

  1. Добрий день Ганна! Дуже Вам дякую за посилання на мій блог! Такий морозний ранок став яскравим та теплим! Після таких слів з'являється натхнення. Прийміть від мене подяку та уклін! Бібліотечна універсалка

    ВідповістиВидалити
  2. Доброго вечора, Ганно! Щиро дякуємо за Вашу увагу до нагшого блогу! Підтримуємо Бібліотечну універсалку і бажаємо Вам позитивного настрою! Чугуївська бібліотека для дітей :)

    ВідповістиВидалити
  3. Доброго ранку, Ганно! Я дуже рада, що Ви читаєте мій блог, даєте корисні поради мені та рекомендуєте іншим переглядати його.

    ВідповістиВидалити
  4. Друзі, вдячна всім, всім, всім! Ви - чудо!

    ВідповістиВидалити
  5. Дякуємо, Ганно, за Ваш подарунок і таким чином рекламу нашого скромного ресурсу.А ще нам приємно читати ваші коментарі на нашому блогові, що свідчить про те, що нас читають. Нехай вам щастить!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Звичайно! Залюбки читаємо Ваш блог,а ще, як вже писала колись, Ви дуже добре виставляєте мітки до дописів. Завдяки Вам часто зустрічаємо "Бібліоміст" при пошуку в блогах :) Дякую і бажаю Вашому чудо-ресурсу багатьох-багатьох років існування, цікавих дописів та вдячних читачів!

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...