пʼятницю, 13 січня 2012 р.

Наші історії: Проект "Ти в світі не один"

Хочемо поділитися з Вами двома історіями, що надихають, від учасників проекту "Ти в світі не один" Рівненської державної обласної бібліотеки для юнацтва.

"Мельничук Марина, 16 років, тимчасово перебуває в притулку для дітей. Завдяки проекту дівчина отримала можливість користуватися інформаційними ресурсами бібліотеки і отримувати літературу за своїми вподобаннями, дізналася про існування електронних книг і навчилася їх читати.

Крім того, взявши участь у тренінгу "Сходинки у комп'ютерний світ", Марина вдосконалила навики користування комп'ютером і може це робити без сторонньої допомоги.

Також завдяки проекту вірші Марини були опубліковані на сайті бібліотеки і всі бажаючі можуть з ними ознайомитись."



"Трохимчук Максим, 14 років, тимчасово перебуває в дитячому притулку, є учасником проекту "Ти не один". Завдяки проекту Максим записався до бібліотеки і це відкрило йому нескінченний доступ до нової інформації не лише на паперових, а й на віртуальних та мультимедійних носіях. 

Позитивною зміною стало бажання дізнаватися про нові книги, а головне, потяг їх прочитати.
Завдяки знайомству з соціальними мережами Максим вперше поспілкувався онлайн зі своїми однолітками. Що, в подальшому допоможе подолати соціальний бар'єр, який заважає дітям з сиротинця повноцінно спілкуватися з людьми."

Геть зворушена.. Щиросердно дякуємо бібліотеці, переказуємо вітання дітлахам, яка радість і гордість бути причетним до таких проектів. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...