четвер, 8 грудня 2011 р.

«EDUKIT»: безкоштовні сайти для бібліотек

 Дорогі друзі, замість довгих слів і описів чудового освітнього проекту скажемо коротко - безкоштовні сайти для бібліотек. Долучаймося!


«EDUKIT» є Інтернет-платформою, що надається безкоштовно закладам освіти та громадським організаціям, постійно розвивається і дозволяє на своїй основі побудувати необмежену кількість сайтів, об’єднаних спільною структурою та функціями.

Створити сайт? Дуже просто! Заповніть форму заявки на головній сторінці ресурсу www.edu.kh.ua чи звертайтесь за телефоном цілодобової групи підтримки (057) 78- 01-911, після чого користуйтесь новим сайтом вашої організації, що буде створено командою «EDUkIT» протягом 24 годин.

«EDUkIT». Некомерційна інформаційно-освітня платформа для розробки Інтернет-сайтів шкіл та інших закладів освіти

Тел.: +38-057-78-01-911, +38-094-97-64-911 (цілодобово)
E-mail: support@edu.kh.ua   
Сайт: www.edu.kh.ua
Блог: http://blog.sp.kh.ua/


Пропоноване рішення базується на використанні багатофункціональної системи управління змістом «Pulsar», розробленої на основі безкоштовних сучасних технологій. Для ефективного використання «Pulsar» не потрібно спеціальних технічних знань або навичок програмування; система дозволяє самостійно додавати, редагувати і видаляти будь-який вміст сайту. Всі зміни на шкільному сайті, створеному за допомогою платформи, проводяться в режимі реального часу. «Pulsar» має розрахований на багатьох користувачів інтерфейс, що дозволяє здійснювати одночасне редагування різних розділів декількома відповідальними за сайт особами. За допомогою «Pulsar» можна підтримувати сайт одразу в декількох мовних версіях – українській, російській, англійській та ін. Для платформи розроблено палітру шаблонів дизайну, яку адаптовано до типів освітніх установ. Платформа має багатомодульну структуру можливостей. З повним переліком можливостей можна ознайомитися на демонстраційному сайті www.school-demo.edu.kh.ua.

Станом на жовтень 2011 року платформа «EDUkIT» нараховує більш ніж 1000 сайтів навчальних закладів з 23 областей України та стала базовою для аналогічної міжнародної освітньої ініціативи, що вже реалізується в Росії, Польщі, Кот-Д’Івуарі та інших країнах.

Користувачі «EDUkIT» отримують доступ до унікальних додаткових можливостей, які також надаються безкоштовно: вебінари на освітню тематику; відео-розробки всесвітньо відомої партнерської віртуальної Академії Хана (www.khanacademy.org); автоматизована система тестування знань «EasyTest» та тренажер для підготовки до ЗНО; блог платформи www.blog.studyplanner.org, присвячений актуальним питанням освіти тощо.

Серед учасників платформи – відділи освіти, загальноосвітні школи, гімназії, ліцеї, інтернати, навчально-виховні комплекси, професійно-технічні заклади, спортивні школи, школи естетичного виховання, колегіуми, дитячі клуби, дошкільні навчальні заклади, консультативні центри, бібліотеки, окремі педагоги, громадські установи та ін.

5 коментарів:

  1. Дякуємо за цікаву і необхідну інформацію!

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже раді, що Вам це корисно! Сподіваємось, співпраця налагодиться гарно і швидко, й надовго!

    ВідповістиВидалити
  3. Не люблю подобные сайты. Их создают общественные или благотворительные организации и нет никакой гарантии, что застра этот сайт ВНЕЗАПНО не умножится на ноль с уничтожением всех находящихся на нём данных соответственно.

    ВідповістиВидалити
  4. Ну, звичайно, це варіант - думайте сами, решайте сами :) Принаймні, для бібліотек, які взагалі ще не з'явилися онлайн, це може бути гарним першим кроком.

    ВідповістиВидалити
  5. Спасибо, полезный пост.

    Всем кто хочет создать свой первый сайт, рекомендую

    бесплатный конструктор сайтов:

    http://www.ucoz.ru/?pguid=2163496131

    Удачи в сайтостроении!

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...