суботу, 1 жовтня 2011 р.

З Днем бібліотек, вже прийдешнім!

Дорогі, шановні колеги,

Вчора бібліотечне свято захопило всю країну і вийшло за її межі у віртуальному просторі - був просто шквал привітань, цікавенних заходів, квестів, святкувань, незвичайних акцій - кампаній під відкритим небом, змагань читачів і волонтерських бригад, зустрічей з цікавими і успішними людьми, все складно й перелічити.

Зізнаюся, я вчора вела вітальний репортаж з Херсонської обласної бібліотеки для дітей, куди мала честь бути запрошеною, щоб поспілкуватися з маленькими читачами - великими прихильниками соціальних медіа, зокрема, у бібліотеці, тому основний фокус був на подіях з Херсонщини.

У нас же з Вами накопичилось дуже багато всього, чим поділитися, що обговорити -  конкурс "Влада - друг бібліотеки", наша Тві-акція з хештегом #деньбібліотек, вебінар, проведений з кримськими бібліотеками, власне, незабутнє святкування у Херсонській бібліотеці - "Бібліотечний літературний марафон"... одним словом, матеріалів на тиждень наперед, а тут ще Школа молодих бібліотечних лідерів попереду. Але, все встигнемо!


Отже, перш за все, дозвольте щиро Вас привітати ще раз із вже прийдешнім СВЯТОМ.
Вітальне відео команди "Бібліомоста" вже розійшлося у мас медіа, але, вважаємо, таких роликів і таких гарних слів забагато не буває!



А ще - неймовірне відео-реклама "Бібліотечного літературного марафону", зроблене Херсонською обласною бібліотекою для дітей та її волонтерами. Зізнаюсь, я мала радість познайомитись і поспілкуватися з дівчатками вживу, а ще, ну як без цього, ми подружилися Вконтакте :)



Найкращі вітання! Ми Вас любимо!

1 коментар:

  1. Добрий день! Ми Вас вітаємо з цим чудовим святом! У нас, в Дніпропетровську, було велике свято при участі багатьох дружніх нам бібліотек. ми пишаємось тим, що наше свято вдалося. Маємо надію, що Ви теж відсвяткували вдало! Будьласка, напищіть мені свою електронну адресу, мені потрібно Вам вислати дещо! Бібліотечна Універсалка

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...