четвер, 22 вересня 2011 р.

Конкурс на отримання гранту ім. Карнегі-Вітні

Цікавий і, що й казати, надзвичайно корисний конкурс від Американської бібліотечної асоціації. Підтримуються як науковці, так й ентузіасти читання. Сподіваємось, Вам це буде цікаво і бажаємо успіху! Було б дуже гарно, якби підтримали український бібліотечний проект, адже ми того варті.

Комітет з питань друкарства і видання Американської бібліотечної асоціації (АБА) надає грант у розмірі до $ 5000 за підготовку друкованих чи електронних списків читання, покажчиків або інших довідникових матеріалів, що стосуються бібліотечних ресурсів і сприяють читанню або використанню бібліотечних ресурсів у бібліотеках будь-якого типу.

Заявки, підтримані у попередніх роках, варіювалися від проектів, орієнтованих на широку аудиторію, наприклад "ReadMOre" (список читання для програми підтримки читання штату Місурі) до спеціалізованих наукових пропозицій, таких як "Бібліотекознавство та інформаційні науки в ісламському світі, 1966-1999: анотована бібліографія".

Останній термін для надсилання заявок - 4 листопада 2011. Імена переможців буде оголошено до кінця лютого 2012 р.

Більш детальну інформацію можна отримати за посиланням

або за адресою:

50 E. Huron Street, Chicago, IL 60611; Fax (312) 280-5275; e-mail: mbolduc@ala.org.
Контактна особа - Mary Jo Bolduc, Grant Administrator, American Library Association.

1 коментар:

  1. Ганна добрий день! Будьласка терміново дайте мені вашу електронну адресу (я її не знайшла ні в блозі, ні на фейсбук), мені потрібно Вам дещо відправити. Скиньте на TanushaBL@mail.ru / Бібліотечна універсалка

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...