середу, 7 вересня 2011 р.

"Маю вибір, маю вплив, маю медіа"

  Корисна інформація для всіх, хто цікавиться е-журналістикою, а в широкому сенсі, враховуючи розвиток засобів комунікації і, зокрема соціальних медія, це фактично кожен з нас.

 "Фундація “Нові Медіа” опрацювала інтернет-ресурс Молодіжної Акції Мультимедійної – mammedia.com.ua, який виконує функції віртуальної системи для випуску електронних газет. Весь процес створення власної мультими (е-газети), від концепції до реалізації, складає всього 5 кроків.

На кожному етапі автори мають повну свободу вибору форми і змісту. В цій системі можна започатковувати і вести віртуальну редакцію, яка займається виготовленням е-газети. В межах віртуальності можна налагодити обмін досвідом, щоб спільно вдосконалювати журналістські навички редакції. Натомість практичні матеріали додаткового сервісу Е-лекції є реальною допомогою для успішної підготовки випуску власної газети."

Ресурс може бути особливо корисним як засіб залучення молоді до бібліотек. Агов, Нетикеточко і юнацькі бібліотеки!

2 коментарі:

  1. Шикарний ресурс! Люблю все, що просто, доступно й вкладається в 5 кроків (як створення блогу, наприклад), до того ж назва така... весела - чимось mamma mia нагадує :)

    Ну, значить чекаємо нових електронних бібліотечних й клубних бібліотечних газет. Вже бачаться клуби молодих журналістів, любителів фентезі/детективів/сучасної літератури... що там ще молодь зараз любить?, які будуть пробувати свої сили в електронній газетній творчості. Здається, це цікавіше за стенгазеты мого дитинстова :) По крайній мірі, мені в шкільному-ранньому студентському віці таке би напевно сподобалось

    ВідповістиВидалити
  2. Так, абсолютно. Мене також тішить кількість бібліотечних Тві-газеток,яка виходить нині.
    Сподіваємось, е-журналісти також скористаються.
    Mamma mia - шикарна асоціація! У мене також була подібна і чомусь у голові картинка - групп ABBA. Вони співали, здається, ні?

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...