четвер, 1 вересня 2011 р.

Інфографіка на 1 вересня: з соцмедіа краще

 
   Вітаю всіх з 1 вересня, хоча не знаю, чи й варто вітати. Стільки всього сьогодні надивилася - наслухалася - побачила на цю тему, що маю вже повний набір вражень, а ще тільки 1 година дня. Від "вітаю школярів з пакосним днем" до "мама веде на лінійку за ручку першокурсника" :) і фотографій геть нещасних дітлахів з квітами і вселенським сумом у очах. 

     Навіть цікаво, що в мене тепер цей день ніяких бурних емоцій, ажіотажу або відчуття якогось Рубікону не викликає. Ще один робочий день, не те що у шкільні та студентські роки. Але - згадую і розумію все, тож мої вітання і співчуття - кому що :)

     Власне, суть наведеної інфографіки дуже проста:
  • соціальні медіа дедалі активніше використовуються в освіті (на прикладі США) - число ВНЗ, які вважають соціальні медіа важливими для своєї роботи зросло на 18% протягом минулого року.
  • Найпопулярніші соціальні мережі - Facebook, Youtube, Foursquare.
  • Департамент освіти США вважає технології ключовим елементом у стратегії реформування освіти.
      А, до речі, в Києві сьогодні було урочисто відкрито Віртуальну школу з класами нового покоління інтерактивних технологій. Що ж, усіх ще раз з Днем знань та, я б сказала, інформації! Нехай він пройде успішно, а інформація, яку отримуватимете, буде приємною!


University adoption of social media
Courtesy of: Schools.com

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...