середу, 1 червня 2011 р.

Херсонські старшокласники про бібліотеку: "Они воспитали в нас бизнес-потенциал!"

А ось ще один відгук від представника місцевої влади, який я вихопила з наведеного нижче відео: "Я вражений, наскільки активно працює наша бібліотека!"... Усі ці добрі слова кажуть  люди про Херсонську обласну бібліотеку для дітей та юнацтва, зокрема про один (бо їх там справді багато) з її проектів для старшокласників, який вони реалізують спільно з кредитною спілкою "Народна довіра" - бізнес-школу "Мільон - це просто!"  

Як повідомила сьогодні в Твіттері лідер проекту Оксана Розміровська, зараз успішно завершився перший етап цього проекту і, як додав партнер "Простого Мільйону" з кредитної спільки Олександр Синюк, на другому етапі проекту передбачається залучення до навчання дітей із районів та сіл.  



А ми у свою чергу вітаємо бізнес-піонерів з Херсону та бажаємо їм нових успіхів, в тому числі й у нелегкому, але такому цікавому та часами ризикованому і непередбачуваному бібліотечному бізнесі :)

3 коментарі:

  1. Ми Вами пишаємось, як завжди! Ось де буде українська Волл-стріт :)

    ВідповістиВидалити
  2. Як я люблю Вашу гумористичну стилістику! Це вже Ваш таки бренд! :) Дякую за теплі слова підтримки!
    Оксана Розміровська

    ВідповістиВидалити
  3. що маємо, то маємо :) Це чудова ідея! А як вона у Вас виникла? Як Ви визначили цю потребу в громаді та інтерес до неї?

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...