понеділок, 21 березня 2011 р.

Заробітчанська правда: Бібліотека як вікно у життя українських емігрантів

Отакі вікна все більше й більше відкривають українські районні бібліотеки - переможці конкурсів співпраці з громадою програми "Бібліоміст" і не тільки. Витяг із нещодавних публікацій в пресі:

"Хто не має можливості вдома спідкуватися в онлайн-режимі із родичами за кордоном, відтепер зможуть це зробити, завітавши до районної бібліотеки у місті Тисмениця. І головне, що ця послуга - безкоштовна для будь-якого мешканця Тисмениччини...

Районна бібліотека стане осередком, що мобілізує всю громаду для створення інформаційно-консультативного центру для родин українських заробітчан та осіб, які б хотіли отримувати доступ до корисних Інтернет-джерел з даної тематики.

Тут проводитимуться живі та онлайнові консультації із заробітчанами та службами підтримки емігрантів за кордоном, навчання волонтерів та представників місцевої громади основ комп'ютерної грамотності та роботи в Інтернеті, а також буде запроваджено періодичне онлайн-спілкування "Спитай у заробітчанина" за участі громадськості району."

З нетерпіням чекаємо на завершення проекту цього літа, щоб подивитися на результати та дізнатися найцікавіші подробиці!

1 коментар:

  1. Бажаю великих успіхів цій громаді, бібліотеці та багатьом іншим сім'ям, для яких звязок по скайпу деколи є найбільшою цінністю.

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...